Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Alco Group este o companie in continua miscare. Ne bucuram de o evolutie inteligenta in ultimii ani, cu eforturi sustinute, de la o simpla firma care comercializa doar tamplarie PVC doar in Romania, la o companie ce si-a extins serviciile si pe plan international.

- fondator -
Codrut POP

Despre companie

Este extraordinar ceea ce am reusit sa realizam pana acum!

Clientii AlcoGroup sunt atrasi de faptul ca pot colabora cu o singura companie pentru a achizitiona mai multe produse. Astfel, ei economisesc timp si bani.

AlcoGroup ofera astazi servicii de calitate premium pentru constructia dumneavoastra.

Va oferim de la sisteme de tamplarie pvc Salamander, tamplarie aluminiu (marca Alumil sau Reynaers), rulouri exterioare, usi de interior, amenajari din sticla securizata cu sisteme performante de feronerie (marca Dorma), folosite in cele mai moderne abordari, pana la modele diversificate de balustrade din sticla securizata, aluminiu, fier forjat, inox sau lemn. Totodata construim scari de interior, din materiale diverse, conforme cu cele mai indraznete viziuni/solicitari.

Toate produsele beneficiaza de montaje profesionale, executate de echipe specializate pentru fiecare tip de lucrare.

Si nu ne oprim aici…

MISIUNEA COMPANIEI este aceea de a oferi servicii de incredere prin ofertare corecta, calitate pentru lucrariile efectuate, promptitudine in abordarea fiecarei solicitari, utilizand materiale conforme cu cele mai inalte standarde.

VIZIUNEA COMPANIEI este aceea de a se diferentia de multitudinea societatilor concurente care produc si vand cu preturi foarte mici sinu ofera calitate. Nu practicam cele mai mici preturi, dar cu siguranta oferim cel mai bun raport calitate-pret.

Incepand cu anul 2010, interesul companiei s-a indreptat catre proiectele rezidentiale, reusind sa ne surprindem clientii cu cele mai sofisticate idei si propuneri. Suntem singura companie din Europa care poate oferi 4 produse PREMIUM pentru un singur proiect, respectiv: 1-tamplaria exterioara, 2-usi de interior, 3-amenajari din sticla securizata si 4-scari/balustrade.

Lucrarile pe care le executam sunt investitii pentru o viata!

VALORILE in care credem :

Orientare catre client

  • Respectam pretentiile clientilor nostri
  • Oferim sfaturi si solutii tehnice
  • Raspundem cu promptitudine solicitarilor lor
  • Fidelizam clientii existenti
  • Oferim variate modalitati de plata, in functie de capacitatea de plata a fiecaruia

Angajament

  • Spunem ce facem si facem ce spunem
  • Ne asumam responsabilitatea celor mai dificile proiecte
  • Nu ne limitam la starea obisnuita a lucrurilor

Win-Win : Castig – Castigi!

  • Ne abordam angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri cu scopul de a crea valoare pentru fiecare dintre noi!

Calitatea inainte de toate!