Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Copertina metalica este debitata cu mașini de precizie exactă și sudata automat. Oferim o variatate larga de culori în ceea ce privește designul copertinei metalice.

- fondator -
Codrut Pop

Copertine metalice

Copertinele metalice se realizeaza din profil metalic dectangular. Profilul este ales în funcție de forma , designul, gabaritul și locul de utilizare. Copertina metalica este debitata cu mașini de precizie exactă și sudata automat. Oferim o variatate larga de culori în ceea ce privește designul copertinei metalice.  Finisajul este unul superior fara urme de sudura.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie
AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii metalului și  finisajelor asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. Executam la comanda cele mai spectaculoase și moderne lucrări in toate localitatile din Romania si Europa. Alcogroup ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.
Design & Siguranta

In momentul proiectarii, dimensionarea configuratiei copertinei se face tinand cont de dimensiunea placilor de metal, de numarul punctelor de prindere, de distantele intre aceste puncte de prindere, de valorile incarcaturilor cumulate ( greutatea copertinei in sine, incarcarea cu zapada din timpul iernii, rezistenta la forta vantului).
De aceea fiecare astfel de copertina va trebui sa contina un proiect, astfel incat rezistenta ei sa nu creeze probleme de siguranta in timp.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant Vanzari
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

elena_bahaciu

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro