Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Portile sunt dedicate atat locuintelor cat si spatiilor comerciale si pot fi combinate cu lemn, sticla securizata, plexiglas sau chiar placate cu alucobond.Permit instalarea unui sistem de acces cu amprenta digitala, comanda vocala sau instalarea unui interfon/cartela.

- fondator -
Codrut Pop

Porti si garduri din fier

AlcoGroup ofera clientilor diverse modele de porti si garduri metalice.

Portile sunt dedicate atat locuintelor cat si spatiilor comerciale si pot fi combinate cu lemn, sticla securizata, plexiglas sau chiar placate cu alucobond. Permit instalarea unui sistem de acces cu amprenta digitala, comanda vocala sau instalarea unui interfon/cartela.

Portile din fier forjat dau o nota de eleganta proiectului si ofera un plus de siguranta, iar materialele  pot fi modelate in diferite forme astfel incat sa va puteti personaliza proiectul dupa imaginatia dumneavoastra sau cerintele arhitectului .

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

Intreg procesul dureaza aproximativ 4-5 saptamani din momentul stabilirii tuturor detaliilor de executie si platii avansului. Din motive rationale de randament, incercam sa realizam o parte cat mai mare a lucrarilor in atelier, astfel incat la client sa se realizeze doar lucrarile de instalare si cele de finisare. Fiecare scara este personalizata si are la baza masuratori exacte din teren. Pretul final se stabileste in baza unui proiect sau model ales, alaturi de specificatiile tehnice, pe baza masuratorilor din santier. Garantia oferita de compania Alcogroup este de 5 ani.

Design & Siguranta

Compania AlcoGroup executa la comanda porti si garduri din fier si tabla de diferite grosimi. Portile pot fi combinate cu lemn si pot avea diverse aplicatii decorative. La fel ca toate lucrarile de constructie, recomandam ca planificarea scarii sa se faca intr-o etapa cat se poate de timpurie, pentru a avea la dispozitie o varietate cat mai mare de optiuni de design. Totusi, daca deja va aflati in stadiul final al constructiei, puteti fi beneficiarul unei scari AlcoGroup, chiar daca asta ar necesita eventuale retusuri minore.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  Alin-Grigore

  Alin Grigore
  Consultant comercial
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  cristinella

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084
  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  elena_bahaciu

  Elena Bahaciu
  Consultant Vanzari
  0720 605 901
  elena.bahaciu@alcogroup.ro