Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor si a rezistentei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate.

- fondator -
Codrut Pop

Structura Pardoseala

Grosimea pardoselilor din sticla, ajunge la final sa atinga dimensiuni intre 22 mm si 34 mm si sa sustina o greutate de pana la 600Kg pe m². Alegerea acestei variante nu inseamna renuntarea la rezistenta, deoarece la executarea  pardoselilor din sticla, se folosesc repere din sticla laminata si securizata.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie
Momentul ideal montajului este atunci cand nu au fost facute finisajele finale. Golul trebuie perfect pregatit pentru instalarea sistemelor de sustinere. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat in calcul faptul ca ne trebuie un spatiu de manevrare. Stica folosita este laminata si securizata. Termenul de executie a unei lucrari este intre 15 si 20 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.
Design & Siguranta

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor si a rezistentei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. Executam la comanda cele mai spectaculoase si moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa.
AlcoGroup ofera o garantie pentru montaj de 5 ani.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant  Vanzari
0728277282

alin.grigore@alcogroup.ro

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

elena_bahaciu

Elena Bahaciu
Consultant Vanzari
0720 605 901
elena.bahaciu@alcogroup.ro