Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean vel est a leo congue tincidunt. Vivamus tincidunt ac augue eget ultricies. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean vel est a leo congue tincidunt. Vivamus tincidunt ac augue eget ultricies.

- fondator -
Codrut POP

Balustrade din inox

Societatea noastra produce balustrade executate din inox ,cu aplicatii de lemn si sticla securizata.
Inoxul utilizat este de cea mai buna calitate, importat din Italia,avand certificat de calitate. all1
In cazul balustradelor cu lemn aplicat,mentionam ca lemnul este din stejar masiv si se poate opta pentru o paleta diversificata de nuante.
Pentru balustradele cu sticla se poate opta pentru varianta securizata sau laminata (duplex) , cu grosimi cuprinse intre 4-20 mm.

Montaj & Garantie

Momentul ideal montajului este inainte de lavabila, in perioada finisajelor.

Se pot monta pe treapta sau lateral, dar este indicat montajul  lateral deoarece pastreaza treapta libera. Pentru montajul lateral este necesar un spatiu de aproximativ 15 cm intre cele doua rampe. Termenul de executie a unei lucrari este de 10 zile lucratoare.

Design & Siguranta

Alcoplast continua eforturile de a imbunatati si infrumuseta sistemele de balustrade din inox pe care le confectionam, acordam o atentie deosebita aspectelor legate de siguranta, asigurand cel mai inalt nivel de securitate.
Executam la comanda orice model de balustrade sau confectii din inox.
Alcoplast ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.