Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Pereții cortină sunt fațade moderne cu excelente calități de izolare termică și fonică, dar mai ales cu posibilități infinite de design.

- fondator -
Codrut POP

Pereti cortina

Peretii cortina sunt fatade moderne cu excelente calitati de izolare termica si fonica, dar mai ales cu posibilitati infinite de design.
Reprezinta o solutie nu doar pentru constructii de birouri, ci si pentru inchiderea unor spatii interioare sau constructia de luminatoare. Sistemele de perete cortina, fatade ventilate si sistemele de umbrire, sunt toate combinate in exterior intr-o structura, in scopul de a gestiona functionalitate de lunga durata, protectia impotriva soarelui, apei, aerului si a obtine o izolare fonica performanta.

Montaj & Garantie

Momentul ideal al montajului este după montarea gresiei/marmurei, când golul este perfect pregătit pentru instalarea profilelor. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat în calcul faptul că avem nevoie de un spațiu de manevrare. Feroneria folosită de noi este marca Valedo. Termenul de execuție a unei lucrări este de 10-12 zile lucrătoare. Garanția oferită feroneriei și sticlei este de 5 ani.

Design & Siguranta

AlcoGroup acordă o atenție deosebita calității sticlei, finisajelor și a feroneriei, asigurând cel mai înalt nivel de securitate și fiabilitate. Elementele Valedo sunt alcatuite 95% din sticla, ceea ce va oferă eleganță și luminozitate. Executăm la comanda cele mai pretențioase și moderne lucrări din sticlă securizată, în toate localitățile din România.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  DSC06572

  Alin Grigore
  Consultant Vanzari
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  cristinelaaa

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084
  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  DSC06676

  Elena Bahaciu
  Consultant Vanzari
  0720 605 901
  elena.bahaciu@alcogroup.ro