Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Ne mândrim cu experiența echipei noastre si va putem ajuta cu procesul de proiectare, de la primul desen pana la primul pas pe scara. Scopul nostru principal este acela de a îmbunătăți aspectul locuinței dumneavoastră.

- fondator -
Codrut Pop

Scări din lemn

Scopul nostru principal este de a îmbunătăți aspectul locuinței dumneavoastră. Punem accent pe alegerea potrivita a lemnului pentru a construi scara perfecta pentru proiectul dvs. Scările confectionate din lemn se potrivesc în orice casa și aduc căldură, bunăstare și ospitalitate. Lemnul oferă o ambianță plăcută, si ne apropie de natura. Scările AlcoGroup din lemn sunt realizate la comandă și lucrate manual.

 

Scări din sticla

AlcoGroup oferă o gamă largă de scări din sticla, inclusiv modele drepte și spirală, pentru a îmbunătăți spațiile comerciale și rezidențiale. Scările din sticla ofera casei dvs. un look modern. Scopul nostru principal este de a îmbunătăți aspectul locuinței dumneavoastră.

Scări elicoidale

AlcoGroup este unul dintre cei mai renumiti producători de scări elicoidale, este un expert în realizarea modelelor complexe și uimitoare. Ne mândrim cu experiența echipei noastre. Va putem ajuta cu procesul de proiectare, de la primul desen pana la primul pas pe scara. Scările curbate sunt foarte estetice și fermecătoare.

 

Scari balansate

AlcoGroup este unul dintre cei mai renumiti producători de scări balansate, este un expert în realizarea modelelor complexe și uimitoare. Ne mândrim cu experiența echipei noastre. Va putem ajuta cu procesul de proiectare, de la primul desen pana la primul pas pe scara. Scările balansate sunt foarte estetice și fermecătoare.

 

Scări din inox & metal

Scările din inox și metal ofera casei dvs. eleganță și un aer modern. Mai ales atunci când este combinată cu lemn, scara din metal ofera caldura si un design elegant. Scopul nostru principal este de a îmbunătăți aspectul locuinței dumneavoastră. Punem accent pe alegerea potrivita a materialelor pentru a construi scara perfecta pentru proiectul dvs.

Trepte în consola

Treptele în consola sunt cele mai dorite în noua arhitectura moderna. Designerii noștri prietenoși merg cu fiecare alegere de design pentru a vă asigura că optați pentru cea mai potrivita varianta care sa se incadreze in proiectul dvs. Începeți proiectul dvs. de scară cu o consultare gratuită cu unul dintre inginerii noștri certificați.

 

Scări în Vang Central

Scopul nostru principal este de a îmbunătăți aspectul locuinței dumneavoastră. Scările în vang central se potrivesc în spatiile generoase și aduc căldură, bunăstare și ospitalitate. Punem accent pe alegerea potrivita a materialelor pentru a construi scara perfecta pentru proiectul dvs.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

Sunt necesare lucrări de precizie și multă experiență din partea mestesugarului pentru a livra produsul de cea mai înaltă calitate. Datorită experientei de lungă durată, dorim să oferim clienților noștri naționali și internaționali cele mai bune scări interioare și montaj profesional, sigur și incadrat într-un termen de executie rezonabil. Termenul de executie pentru o astfel de lucrare este de 30 zile lucratoare, iar garantia oferita este de 5 ani.

Design & Siguranta

Sistemele Reynaers sunt elegante cu finisaje drepte si imbinari perfecte. Sunt solutii de catalog, nu se fac improvizari. Structura modernă și estetică cu un sistem integrat de scurgere a apei. Lumina naturala va va oferi un confort in utilizarea terasei. Aluminiul se poate vopsi in orice culoare care se alege dintr-un paletar Ral. Sticla pentru acoperis este formata dintr-un pachet termopan, o foaie cu protectie solara de 8mm securizata si o foaie de 8.4.8 securizata si laminata, astfel nu exista riscul de spargere. Desciderea se poate face doar din interior. Se pot adauga senzori de avertizare in caz de efractie.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari

0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant comercial
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

laurentiu_site

Laurențiu Constantin Văsîi
Corporate Branch Manager
0730 612 524
laurentiu.constantin@alcogroup.ro