Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Ne mândrim cu experiența echipei noastre si va putem ajuta cu procesul de proiectare, de la primul desen pana la primul pas pe scara. Scopul nostru principal este acela de a îmbunătăți aspectul locuinței dumneavoastră.

- fondator -
Codrut Pop

Scari din sticla

AlcoGroup oferă o gamă largă de scări din sticla, inclusiv modele drepte și spirală, pentru a îmbunătăți spațiile comerciale și rezidențiale. Scările din sticla ofera casei dvs. un look modern. Scopul nostru principal este de a îmbunătăți aspectul locuinței dumneavoastră.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie
Sunt necesare lucrări de precizie și multă experiență din partea mestesugarului pentru a livra produsul de cea mai înaltă calitate. Datorită experientei de lungă durată, dorim să oferim clienților noștri naționali și internaționali cele mai bune scări interioare și montaj profesional, sigur și incadrat într-un termen de executie rezonabil. Termenul de executie pentru o astfel de lucrare este de 30 zile lucratoare, iar garantia oferita este de 5 ani.
Design & Siguranta
Fiecare scara este gandita, proiectata si măsurată pentru a se potrivi specificațiilor proiectului dvs. și prezintă măiestria angajatilor din cadrul companiei noastre. Proiectantii noștri va pot recomanda mai multe modele de design pentru a vă asigura că alegeți cea mai potrivita varianta pentru proiectul dvs. Începeți proiectul scarii cu o consultare gratuită cu unul dintre inginerii noștri certificați.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  cristinella

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084
  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  Alin-Grigore

  Alin Grigore
  Consultant comercial
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  elena_bahaciu

  Elena Bahaciu
  Consultant Vanzari
  0720 605 901
  elena.bahaciu@alcogroup.ro

  ri din