Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Compania AlcoGroup comercializeaza o gama larga de trepte din stejar masiv de cea mai buna calitate, intr-o varietate diversificata de nuante.

- fondator -
Codrut Pop

Trepte din lemn

Compania AlcoGroup comercializeaza o gama larga de trepte din stejar masiv de cea mai buna calitate, intr-o varietate diversificata de nuante.
Treptele sunt din stejar, lamele continue, calitate A, fara noduri, fara crapaturi, uscat in uscatorii cu control electronic al umiditatii, stabilizat fizico-dinamic.
Aceste panouri din lemn de stejar masiv tip finger-joint sunt cosiderate ca fiind cea mai buna solutie pentru placarea treptelor simple sau casetate, contratreptelor, a podestelor, cat si pentru vanguri, mana curenta, blaturi de bucatarie, polite, plinte si pervazuri.
Grosimea treptelor poate fi de 20,30 sau 40 mm.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

Treptele din lemn sunt folosite pentru a aduce un  plus de caldura in caminul dumneavoastra. In mod normal, ideal ar fi ca treptele din lemn masiv sa se monteze pe o sapa autonivelanta turnata peste scara existenta din beton. Inainte de montajul treptelor trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte: verificarea umiditatii si a planeitatii sapei, verificarea umiditatii din incapere. In cazul in care scarile nu sunt finisate, trebuie folosite placi de ozb, apoi montajul treptei peste placa ozb.Termenul de executie pentru o astfel de lucrare este de 20 zile lucratoare, iar garantia oferita este de 5 ani.

 

Design & Siguranta

Treptele AlcoGroup sunt elegante, cu finisaje drepte sau rotunde si imbinari perfecte. Sunt solutii personalizate, facute pe comanda, conforme cu proiectul dumneavoastra. Se pot vopsi in nuante de bait diferite, iar lacul poate fi mat sau lucios, bicomponent pe baza de apa, pentru trafic intens.

*Exemplu de pret pentru 1 treapta cu montaj inclus, baituita si lacuita:

Grosime treapta:
20mm = 65€
30mm = 90€
40mm = 105€

Contratreapta de 20mm grosime: 30€/bucata.

Plinta de 20mm grosime:10€ metrul liniar.

Podestul (zona dreapta dintre vanguri ): 150€ metrul patrat de grosime 30mm.

*Preturile nu contin tva, montaj inclus in Bucuresti si Ilfov.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant comercial
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

elena_bahaciu

Elena Bahaciu
Consultant Vanzari
0720 605 901
elena.bahaciu@alcogroup.ro