Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Cabinele de dus AlcoGroup sunt oferite intr-o larga varietate de modele, in functie de spatiul existent si de dorința clientului: cabine cu usi batante sau glisante.

- fondator -
Codrut Pop

Cabine dus – Sticla 8 sau 10 mm cu deschidere batanta sau glisanta

Feroneria folosita poate fi de calitate germana sau poloneza, iar sticla pe care o folosim este de 8 sau 10 mm securizata. Sistemele folosite asigura o etanseizare optima prin garnituri din plastic transparente. Feroneria are o gama variata de modele si finisaje. Sticla poate fi vopsita si poate avea folie de laminare colorata.

Noutati: Tehnologia laser pentru modele pe sticlă este nou dezvoltata in Europa si aduce noi dimensiuni ale celor trei componente de design : lumină, culoare și spațiu

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

Alcogroup continua eforturile de a imbunatati si infrumuseta sistemele cabinelor de dus, acordam o atentie deosebita calitatii sticlei si feroneriei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate.
Executam la comanda orice model /dimensiuni de cabina de dus . Alcogroup ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.

Design & Siguranta

Momentul ideal montajului este inainte de a pune gresia/marmura/faianta , pentru ca vom putea ingropa profilul perimetral.
Se pot monta si daca gresia/marmura este deja pusa, dar va fi vizibil profilul perimetral. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare, trebuie luat in calcul faptul ca trebuie un spatiu de manevrare. Termenul de executie a unei lucrari este de 10 zile lucratoare.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant vanzari
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084

cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

elena_bahaciu

Elena Bahaciu
Consultant Vanzari
0720 605 901
elena.bahaciu@alcogroup.ro