CABINE DUS

 

Profil: DORMA
Tip deschideri: Batante & Glisante
Tip Sticla: Securizata & Laminata
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Cabinele de duș din sticlă sunt, la ora actuală, printre cele mai căutate soluții pentru amenajarea băii. Acestea sunt o soluție modernă care se adaptează oricărei încăperi, indiferent de spațiu.

Executăm la comandă cabine de duș de orice dimensiune astfel încât să se potrivească perfect băii dumneavoastră. Puteți opta între modele cu uși batante sau uși glisante.

Pentru realizarea cabinelor folosim sticlă securizată de 8 sau 10 mm și feronerie germană și poloneză de cea mai bună calitate.

Momentul ideal pentru montarea cabinelor de duș din sticlă este înainte de punerea gresiei și faianței. Astfel, vom putea îngropa profilul perimetral iar cabina va avea un aspect mult mai plăcut.

Pret incepand cu:
200 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, cantitate si grosime sticla.

Comanda minima: 3 cabine dus.

Cabina dus sticla securizata

 

Montaj și garanție

Pentru realizarea cabinelor de duș din sticlă, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Termenul de execuție al lucrării este de 10 zile iar garanția oferită pe montaj de 6 ani.

Pret incepand cu:
200 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, cantitate si grosime sticla.

Comanda minima: 3 cabine dus.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

CABINEDUS

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup