Cabine dus – Sticla 8 sau 10 mm cu deschidere batanta sau glisanta

Cabinele de dus AlcoGroup  sunt oferite intr-o larga varietate de modele de, in functie de spatiul existent si de usturi: cabine cu usi batante sau glisante. Feroneria folosite poate fi de calitate

germana saou poloneza , iar sticla pe care o folosimeste de 8 sau 10 mm securizata. Sistemele folosite asigura o etanseizare optima prin garnituri din plastic transparente. Feroneria are o gama variata de modele si finisaje . Sticla poate fi vopsita, poate avea folie de laminare colorata .

Noutati: Tehnologia laser pentru modele pe sticlă este nou dezvoltata in Europa si aduce noi dimensiuni ale celor trei componente de design : lumină, culoare și spațiu..

Montaj & Garantie

Momentul ideal montajului este inainte de a pune gresiia /marmura/faianta , pentru ca vom putea ingropa profilul perimetral.

Se pot monta si daca gresi/marmura este deja pusa, dar va fi vizibil profilul perimetral. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare,trebuie luat in calcul faptul ca trebuie un spatiu de manevrare. Termenul de executie a unei lucrari este de 10 zile lucratoare.

Design & Siguranta

Alcoplast continua eforturile de a imbunatati si infrumuseta sistemele cabine de dus, acordam o atentie deosebita calitatii sticlei si feroneriei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate.
Executam la comanda orice model /dimensiuni de cabina de dus .
Alcoplast ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

Daniel-Stan

Daniel Stan
Consultant comercial pentru:

tamplarie pvc, usi de interior, balustrade, trepte, sticla securizata, rulouri

(responsabil Showroom)
0724007161
daniel.stan@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
consultant comercial
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant comercial pentru:

tamplarie pvc, usi de interior, balustrade, trepte, sticla securizata, rulouri

0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro