COMPARTIMENTARI 

 

Profil: DORMA
Tip deschideri: Batante & Culisante
Tip Sticla: Securizata & Laminata
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Un sediu de firmă modernă are nevoie de soluții pe măsură. Compartimentele de birouri din sticlă securizată sunt o modalitate modernă și elegantă de a partaja spațiul dintr-o clădire de birouri sau chiar o locuință.

Compartimentele cu pereți din sticlă securizată asigură o iluminare naturală mai bună a spațiului interior și creează senzația unui spațiu deschis și generos. Sticla poate fi clară sau în diferite nuanțe (sablată simplă sau în diverse modele, colorată sau printată digital), în cazul în care doriți mai multă intimitate.

Sticla folosită este de 10 sau 12 mm iar fixarea se realizează cu profile de aluminiu în diverse culori pe tavan și profile de inox sau de aluminiu la nivelul pardoselii și pereților. Ușile, realizate tot din sticlă, pot fi simple sau duble.

Pret incepand cu:
150 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, deschideri grosime sticla si cantitate.

Compartimentari Birouri Sticla Securizata

 

Montaj și garanție

Pentru realizarea compartimentărilor de birouri din sticlă securizat, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Garanția oferită pentru montaj este de 3 ani. Durata execuției și montajului diferă în funcție de complexitatea proiectului.

Pret incepand cu:
150 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, deschideri grosime sticla si cantitate.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

BIOURI

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup