Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Placarea peretilor cu sticla : O tendinta actuala o reprezinta placarea peretilor cu sticla colorata, aceasta, inlocuind cu succes clasica faianta.

- fondator -
Codrut Pop

Placarea peretilor cu sticla

Pentru placarea cu sticla se poate opta pentru mai multe grosimi ale sticlei intre 4-8 mm (securizata in cazul in care exista multiple decupaje si gauri) si pentru o gama de culori foarte variata conform paletarului RAL sau o multitudine de imagini printate digital. De asemenea, se pot crea imagini de efect prin imbinarea sticlei cu lumina.
Pot fi placate bai, zonele de lucru din bucatarii, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri ( receptii, holuri, baruri,etc.).

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei și finisajelor asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. Pe langa atributele decorative , exista si altele practice cum ar fi usurinta cu care se poate monta si curata sticla, datorita numarului redus de rosturi de imbinare. Executam la comanda cele mai spectaculoase și moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa. Alcogroup ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.

Design & Siguranta

Alcogroup continua eforturile de a imbunatati si infrumuseta casa dumneavoastră, acordand o atentie deosebita calitatii sticlei,asigurand cel mai inalt nivel de securitate. Sticla poate fi clara, sablata simpla sau in diverse modele, colorata sau printata digital.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  cristinelaaa

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084

  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  DSC06572

  Alin Grigore
  Consultant vanzari
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  DSC06676

  Elena Bahaciu
  Consultant Vanzari
  0720 605 901
  elena.bahaciu@alcogroup.ro