Scari si pardoseli din sticla securizata

Scara interioara este un element special in arhitectura, care face prima impresie la intrarea intr-o locuinta sau a unui spatiu comercial. Structura de rezistenta a unei scari (numita vang) poate fi din barne de lemn sau bare metalice. Un alt element important este balustrada scarii,car poate fi tot din sticla sau din inox in combinatie cu lemn (pentru alegerea modelului, vizitati sectiunea Balustrade).

Grosimea pardoselilor din sticla, ajunge la final sa atinga dimensiuni intre 22 mm si 34 mm si sa sustina o greutate de pana la 600Kg pe m². Avantajele amenajarii cu trepte si pardoseli din sticla sunt: imaginea moderna a locuintelor, treptele si pardoselile din sticla iluminate sau simple fiind o inovatie in domeniul decoratiunilor interioare. Alegerea acestei variante nu inseamna renuntarea la rezistenta, deoarece la executarea treptelor si pardoselilor din sticla, se folosesc repere din sticla laminata si securizata.

Montaj & Garantie

Momentul ideal montajului este atunci cand nu au fost facute finisajele finale. Golul trebuie perfect pregatit pentru instalarea sistemelor de sustinere. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat in calcul faptul ca ne trebuie un spatiu de manevrare. Stica folosita este laminata si securizata. Termenul de executie a unei lucrari este intre 15 si 20 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.

Design & Siguranta

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor si a rezistentei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. Executam la comanda cele mai pretentioase si moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa.
AlcoGroup ofera o garantie pentru montaj de 5 ani.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

Daniel-Stan

Daniel Stan
Consultant comercial pentru:

tamplarie pvc, usi de interior, balustrade, trepte, sticla securizata, rulouri

(responsabil Showroom)
0724007161
daniel.stan@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
consultant comercial
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro