Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Peretii de sticla confera transparenta, comunicare, lasa lumina naturala sa patrunda in spatiile largi de birouri sau in spatiile de locuit..

- fondator -
Codrut Pop

Usi din sticla cu deschidere armonica

Usa armonica, perfecta din punct de vedere arhitectonic, functioneaza intotdeauna fiabil si va face bucurosi de faptul ca puteti utiliza tot spatiul catre terasa, birou sau incaperea compartimentata. Usile armonice asigura o etansare sporita avand in vedere lufturile de numai 2mm intre foile de sticla. Avantajul obtinut in cazul folosirii usilor de tip armonice este deschiderea si inchiderea usoara si rapida a golurilor mari de trecere dintr-un spatiu in altul.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei și finisajelor asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate.  Fixarea sticlei se realizeaza cu profile din aluminiu in diverse culori pe tavan si profile din inox sau aluminiu la pardoseala si perete.

Executam la comanda cele mai spectaculoase și moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa. Alcogroup ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.

Design & Siguranta

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor  asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate.  Executam la comanda cele mai spectaculoase și moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa. Alcogroup ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  DSC06572

  Alin Grigore
  Consultant vanzari
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  cristinelaaa

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084

  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  DSC06676

  Elena Bahaciu
  Consultant Vanzari
  0720 605 901
  elena.bahaciu@alcogroup.ro