Usi din sticla cu deschidere armonica

Controleaza spatiul si luminozitatea!
Prima impresie a invitatilor dumneavoastra va fi foarte buna!
Usa armonica, perfecta din punct de vedere arhitectonic, functioneaza intotdeauna fiabil si va face bucurosi de faptul ca puteti utiliza tot spatiul catre terasa, birou sau incaperea compartimentata.Usile armonice asigura o etansare sporita avand in vedere lufturile de numai 2mm intre foile de sticla.Avantajul obtinut in cazul folosirii usilor de tip armonice este deschiderea si inchiderea usoara si rapida a golurilor mari de trecere dintr-un spatiu in altul.

Design & Siguranta

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor si a feroneriei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. Amenajarea cu usi de sticla fiind un proces atat de discret si special pentru ca ele vor punr in valoare si designul din imprejurimile interiorului si exteriorului. Executam la comanda cele mai pretentioase si moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa.

Montaj & Garantie

Momentul ideal montajului este dupa montarea gresiei/marmurei/parchetului, cand golul este perfect pregatit pentru instalarea feroneriei. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat in calcul faptul ca ne trebuie un spatiu de manevrare. Exista 2 variante de montaj : una prin care e nevoie sa se monteze in pardoseala un sistem de ghidaj si celalata in care nu se monteaza nimic in pardoseala, sustinerea sticlei este realizata doar sus in feronerie Feroneriile folosite de noi sunt marca Dorma si Gezze. Termenul de executie a unei lucrari este intre 10 si 15 zile lucratoare.
AlcoGroup ofera o garantie de 5 ani pentru feronerie Dorma si 2 ani pentru feroneria Gezze.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant comercial pentru:

tamplarie pvc, usi de interior, balustrade, trepte, sticla securizata, rulouri

0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

Daniel-Stan

Daniel Stan
Consultant comercial pentru:

tamplarie pvc, usi de interior, balustrade, trepte, sticla securizata, rulouri

(responsabil Showroom)
0724007161
daniel.stan@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
consultant comercial
0728277282
0769423225
alin.grigore@alcogroup.ro