Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Ușile batante din sticla securizata pot avea forme si dimensiuni diferite in functie de locul unde se amplaseaza. Sticla poate fi clara, printata digital, serigrafiata sau vopsita, cu toc din aluminiu, lemn sau fara toc.

- fondator -
Codrut Pop

Usi sticla – Forme si Dimensiuni diferite. Fiabilitate si Siguranta

Pentru magazine, cafenele, birouri, showroomuri, patiserii, etc. sticla securizata este acum una dintre cele mai utilizate materiale din lume.

Ușile batante din sticla securizata se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna. AlcoGroup realizeaza solutii personalizate si ofera libertate de creatie designerilor.
Usile din sticla sunt ideale pentru birouri, locuinte proprii  sau spatii comerciale.

 

 

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor si a feroneriei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. Amenajarea cu usi de sticla fiind un proces atat de discret si special pentru ca ele vor pune in valoare si designul din imprejurul incaperii. Executam la comanda cele mai spectaculoase și moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa.

Design & Siguranta

Momentul ideal montajului este dupa montarea gresiei/marmurei/parchetului, cand golul este perfect pregatit pentru instalarea feroneriei. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat in calcul faptul ca ne trebuie un spatiu de manevrare. Feroneriile folosite de noi sunt marca Dorma si Gezze. Termenul de executie a unei lucrari este intre 5 si 10 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.
AlcoGroup ofera o garantie de 5 ani pentru feronerie Dorma si 2 ani pentru feroneria Gezze.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084

cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

 

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant vanzari
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

elena_bahaciu

Elena Bahaciu
Consultant Vanzari
0720 605 901
elena.bahaciu@alcogroup.ro