ACCESORII TAMPLARIE

Rulouri Exterioare: Suprapuse / Aplicate
Tip deschideri: Automate / Manuale
Culori: Vopsit RAL sau imitatie lemn
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Rulouri suprapuse

Rulourile se montează în același timp cu tâmplăria, oferind posibilitatea de mascare completă a carcasei covorului de lamele. Asigură opacitate 100% și un mediu ambiental interior plăcut.

Rulourile protejează împotriva căldurii excesive în sezonul de vară, dar previn pierderile de căldură în sezonul rece. Datorită calității superioare a materialului, aceste rulouri oferă și protecție fonică. Sunt, totodată, o formă comodă de a vă proteja casa de privirile indiscrete, fiind acționate manual, prin panglică, șnur sau manivelă, sau electric prin intermediul unui buton de comandă sau cu ajutorul unei telecomenzi. 

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile exterioare se montează pe tâmplăria existentă, au o carcasă elegantă în formă semirotundă sau la unghi de 45 grade. Acestea protejează împotriva căldurii excesive în sezonul de vară, dar previn și pierderile de căldură în timpul sezonul rece.Această soluție este recomandată și deoarece oferă protecție în fața intemperiilor meteo, dar au și rol antiefracție.

Rulourile AlcoGroup sunt elegante și pot fi realizate pe diferite nuanțe de culori. Acționarea lor este foarte ușoară, fie manual, prin panglică, șnur sau manivelă, fie electric prin intermediul unui buton de comandă sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Oferta de pret se stabileste in functie de produs, dimensiune si cantitate.

 

Plase anti insecte

Plasele anti insecte asigură un grad ridicat al confortului dumneavoastră protejându-vă de toți dăunătorii zburători. Fie că este vorba de țânțari, muște, ploșnițe de câmp etc., casa dumneavoastră va fi complet protejată împotriva lor. În același timp, plasele permit o ventilare permanentă a camerei.

Datorită versatilității modelelor de plase, putea decide care este cea mai elegant model pentru locuință. Puteți alege din plase anti insecte tip rulou, tip plisse, tip roll-out sau fixe.

Toate modelele sunt realizate din materiale de înaltă calitate, durabil în timp și care necesită minim de îngrijire. 

Oferta de pret se stabileste in functie de produs, dimensiune si cantitate.

DESCARCĂ BROȘURĂ

Afla toate informatiile tehnice care te-ar putea interesa cu privire la acest produs. Lasa-ne datele de contact mai jos si iti trimitem pe email brosura.

accesorii tamplarie

    Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup