TERMOPANE SALAMANDER

 

Profil: bluEVOLUTION 92
Tip deschideri: OsciloBatante & Culisante
Suprafete vitrate: Sticla 52 mm
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Fiecare fereastra are o poveste spectaculoasa care merita impartasita. In cateva minute puteti parcurge etapele realizarii unei ferestre.

La AlcoGroup puteți cumpăra ferestre Salamander  personalizate, variabile în mărime și caracteristici, cum ar fi tipul de profil, numărul de uși, tipul de geam, tipul camerei, tipul de culoare și multe altele. Acest lucru depinde de nevoile individuale ale clientului care vor fi examinate individual. Prin urmare, facem cotații ad-hoc pentru a satisface cel mai bine cerințele de calitate-preț. 

Pentru realizarea tâmplăriei Salamander, AlcoGroup folosește doar materiale recunoscute pentru cea mai înaltă calitate.

Sticlă cu o grosime cuprinsă între 44-52 mm care oferă o izolare etanșă și care va reduce a consumul de energie pentru încălzire în timpul iernii și răcire în timpul verii (Uw1,1W / m2K), are o izolație excelentă a sunetului (30 dB).

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

 

Montaj și garanție

Durata medie de viață a acestei tâmplării este de 25 de ani. Durata de execuție variază în funcție de complexitatea lucrării.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

TAMPLARIE SALAMANDER

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup