TAMPLARIE SALAMANDER

 

Profil: bluEVOLUTION 92
Tip deschideri: Oscilobatante/Glisante
Suprafete vitrate: Sticla Tripan 52mm
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Aveți nevoie de tâmplărie personalizată? Tâmplăria Salamander este soluția perfectă pentru dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea de a va crea tâmplăria așa cum ați visat-o. Această tâmplărie se pretează atât în zonele rezidențiale, cât și în zonele de business.

Dispune de o paletă largă de culori, astfel cu siguranță vă veți putea găsi culoarea dorită care să se adapteze nevoilor locuinței dumneavoastră oferind spațiului elegantă și stil. De asemenea, dacă aveți nevoie de o tâmplărie cu forme neregulate aceasta este soluția salvatoare. Totodată, tâmplăria Salamander se poate accesoriza cu mânere potrivite nevoilor dumneavoastră.

Datorită calităților germane recunoscute ale acestei tâmplării veți putea beneficia de o foarte bună izolare termică, fonică, dar și de un sistem antiefracție și protecție contra incendiilor.

Montaj și garanție

Pentru realizarea tâmplăriei Salamander, AlcoGroup folosește doar materiale recunoscute pentru cea mai înaltă calitate.

Sticlă cu o grosime cuprinsă între 44-52 mm care oferă o izolare etanșă și care va reduce consumul de energie pentru încălzire în timpul iernii și răcire în timpul verii (Uw1,1W / m2K), are o izolație excelentă a sunetului (30 dB).

Durata medie de viață a acestei tâmplării este de 25 de ani. Durata de execuție variază în funcție de complexitatea lucrării.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

TAMPLARIE SALAMANDER

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup