Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Terasele din aluminiu si sticla sunt printre cele mai spectaculoase imbunatatiri care pot fi aduse unei case. Aceastea pot fi o completare pentru o constructie deja existenta sau pot fi proiectate de la inceput ca un element suplimentar de design si functionalitate.

- fondator -
Codrut Pop

Terase din aluminiu cu acoperis din sticla securizata

Experienta noastra de peste 100 proiecte realizate, ne-a ajutat sa identificam cele mai bune sisteme pentru a oferi o solutie completa pentru extinderea caminului dumneavoastra. Folosim sistemele Reynaers (calitate si certificare Belgia) ce ofera o gama larga de stiluri si configuratii adaptabile oricarui proiect.

Sistemul CR 120 satisface cele mai ridicate cerinte legate de izolarea termica si poate fi combinat cu solutiile Reynaers pentru ferestre, usi, sisteme glisante si armonice. Mai mult, acest sistem este proiectat sa permita constructia teraselor si luminatoarelor complexe.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

Terasele de iarna sunt concepute ca o extindere de casa, un loc in care sa va bucurati alaturi de cei dragi. Discutiile incep pe baza unor masuratori si a unui proiect discutat impreuna cu dumneavoastra. Se aleg sistemele in baza unor calcule tehnice ce rezulta din configuratia terasei. La acest tip de terasa putem executa orice tip de deschideri: glisante, armonice sau batante (vezi pdf mai sus). Termenul de executie pentru o astfel de lucrare este de 60 zile lucratoare.

Design & Siguranta

Sistemele Reynaers sunt elegante cu finisaje drepte si imbinari perfecte. Sunt solutii de catalog, nu se fac improvizari. Structura modernă și estetică cu un sistem integrat de scurgere a apei. Lumina naturala va va oferi un confort in utilizarea terasei. Aluminiul se poate vopsi in orice culoare care se alege dintr-un paletar Ral. Sticla pentru acoperis este formata dintr-un pachet termopan, o foaie cu protectie solara de 8mm securizata si o foaie de 8.4.8 securizata si laminata, astfel nu exista riscul de spargere. Desciderea se poate face doar din interior. Se pot adauga senzori de avertizare in caz de efractie.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  DSC06607

  Codrut Pop
  General Manager
  0748465439‬
  codrut.pop@alcogroup.ro

   

  cristinelaaa

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084
  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  DSC06572

  Alin Grigore
  Consultant vanzari
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro