Tamplarie aluminiu – o solutie durabila!

Tamplarie aluminiu - profil cu protectie termica avansata

Tamplarie aluminiu – profil cu protectie termica

La Alcogroup veți găsi tamplarie aluminiu pentru fiecare proiect și tip de clădire, de la rezidențial până la comercial si industrial, clasic și contemporan. Tamplaria noastra din aluminiu este robusta, puternica și foarte sigura, puteți alege dintre sute de culori și finisaje, de la un finisaj mat sau lucios, anodizat sau metalic, până la un finisaj cu rezistență la zgârieturi sau chiar imitatii de lemn.

 Tamplarie aluminiu – Greutate redusa si rezistenta

In ciuda greutatii reduse, aluminiul este unul dintre cele mai rezistente și mai durabile materiale de construcții disponibile, și beneficiază de o utilizare fără întreținere. Reynaers si Alumil prin Alcogroup accentuează această calitate superioară în  tamplaria din aluminiu, oferind o garanție de 10 ani pentru sistemul nostru de ferestre.

Tamplarie aluminiu – extrem de flexibila și poate lua orice forma

Toate ferestrele din aluminiu sunt disponibile pe diferite nivele de izolație și siguranță. Sunt disponibile și ferestre din aluminiu triple, care sunt perfecte pentru proiectele care necesită ferestre eficiente din punct de vedere energetic. Combinația dintre rezistența și durabilitatea aluminiului permite realizarea unor ferestre foarte mari, care să permită o lumină maximă.

Aluminiul este extrem de flexibil și poate lua orice forma, oferindu-vă libertate nelimitată in a proiecta. Iar in materie de siguranta ne putem lauda cu faptul ca putem echipa tamplaria din aluminiu cu cele mai bune sisteme antiefractie, antiglont si protectie la foc. De ce să alegeți ferestre din aluminiu? Aluminiul este puternic, robust, durabil și fiabil.
Ferestrele noastre din aluminiu sunt întreținute în mod natural și sunt construite sa dureze. Avem ferestre din aluminiu proiectate să reziste la cele mai extreme condiții meteorologice cu performanțe acustice excepționale și care îndeplinesc cele mai recente cerințe eficiente dpdv energetic.

Ferestre aluminiu Reynaers : Master Line 8

Realizat pentru maeștri
MasterLine 8 este un sistem unic de ferestre care combină nenumărate oportunități de proiectare cu performanțe de primă clasă în ceea ce privește izolația termică, etanșeitatea la aer și apă și viteza de producție. Sistemul oferă o gamă largă de design și performanțe superioare în ceea ce privește izolația termică și etanșeitatea la aer și apă. Această nouă generație de soluții inovatoare pentru ferestre reflectă tendința arhitecturală actuală de a maximiza lumina naturală, oferind în același timp niveluri superioare de izolație. MasterLine 8 dispune de 3 nivele diferite de izolație pentru case izolate, cu consum redus de energie și chiar pentru case pasive. Aceste niveluri diferite de izolare se realizează prin integrarea de materiale noi și inteligente. Conceptul unic face posibilă combinarea unei game largi de tipuri de deschideri de ferestre, variante de proiectare și diferite nivele de izolație termică. Variantele de design, fiecare cu aspectul și simțul lor distinct, fac MasterLine 8 potrivit pentru orice stil arhitectural.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

SL 68

Excelență în confort
Noile ferestre SlimLine 68 de deschidere spre exterior permit accesul la lumina naturală maximă și prezintă rezistență excelentă la intemperii și proprietăți optime de izolare. Liniile ultra-subțiri asigură că chiar și în zonele deschise mici accesul la lumina zilei nu este compromis în favoarea performanțelor. Acest lucru face ca ferestrele SlimLine 68 să fie soluția ideală pentru renovare în clădirile casnice și clădirile noi.   Sistemele de ventilație SlimLine 68 pot fi vitrate atât din interior, cât și din exterior și sunt disponibile la nivel de izolație standard și HI.l
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

ES 50

Pur și simplu inteligent
Eco System® 50 este un sistem bine izolat pentru ferestre deschise spre interior și spre exterior, care îmbină designul estetic și eficiența energetică cu un preț moderat. Sistemul de adâncime înglobat în sistem permite aplicarea acestuia în multe construcții, chiar și cu grosimi reduse ale pereților. Design înțelept, ES 50 oferă, lângă cadrele de design funcționale, profile speciale de bloc asemănătoare cu cadrele din lemn. Folosirea fitingurilor invizibile are ca rezultat un aspect mai elegant, deoarece balamalele nu mai sunt vizibile. În plus, ES 50 poate să respecte clasa 2 de rezistență la efracție, oferind o soluție sigură și sigură atât pentru construcțiile rezidențiale, cât și pentru clădirile utilitare.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 59

Concept pentru izolare
Concept System® 59 oferă o gamă completă de profile izolate pentru construcția de ferestre din aluminiu, elegante și moderate. Sistemul este disponibil într-o varietate de stiluri estetice: Funcțional, Renaissance, Softline și Hidden Vent - care se potrivesc perfect stilului de clădire. Sistemul de adâncime înglobat în sistem permite aplicarea în mai multe construcții, chiar și cu grosimi reduse ale pereților. În plus, CS 59 poate să respecte clasa 2 de rezistență la efracție, oferind o soluție sigură și sigură.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 68

Soluție universală
Concept System® 68 este un sistem universal de ferestre, cu performanțe bune în ceea ce privește stabilitatea, izolația termică și securitatea. Sistemul este disponibil într-o varietate de stiluri estetice: Funcțional, Renaissance, Softline și Hidden Vent - în acest fel ferestrele se pot potrivi perfect cu stilul clădirii dvs. Sistemul de ferestre oferă o gamă de soluții pentru ferestrele deschise spre interior și spre exterior și este compatibil cu unitățile de ventilație Ventalis. În plus, ferestrele CS68 pot respecta clasele de rezistență 2 și 3 de rezistență la efracție, oferind un nivel maxim de securitate.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 24-SL

Concept System 24 Fereastra "Look Steel" O eleganță absolută
Concept System® 24-SL este un sistem izolat termic pentru ferestre deschise spre exterior care combină designul ultra-subțire, stabilitatea și ușurința în producție. Contururile exterioare subțiri ale sistemului și bilele de geam special concepute îi conferă un aspect și o senzație de oțel. Acest lucru, în combinație cu nivelul excelent al izolației, face CS 24-SL nu numai pentru case noi, dar și pentru renovarea ferestrelor din oțel, a construcțiilor rezidențiale, a școlilor și a clădirilor utilitare. Tipurile standard de deschidere spre exterior pot fi aplicate în numeroase combinații, în conformitate cu necesitățile clădirii. Sistemul de ferestre se potrivește perfect sistemului de uși CS 24-SL. Un aspect unic este faptul că acest sistem subțire poate, de asemenea, să se conformeze clasei de rezistență anti-efracție 2, oferind o soluție sigură și sigură.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 86-HI

Concept System 86 Fereastra "Izolarea înaltă" Foarte eficientă din punct de vedere energetic
Concept System® 86-HI este un sistem foarte izolat pentru ferestrele deschise spre interior, care îndeplinesc cele mai înalte cerințe privind siguranța și stabilitatea. Conceptul unic de izolație al sistemului nu numai că asigură o stabilitate extremă și o etanșeitate ridicată la apă și aer, dar, de asemenea, o face perfect potrivită pentru aplicațiile triple de sticlă. Valoarea totală a izolației (Uf) a variantei HI + a sistemului scade la 1,0 W / m²K, făcându-l unul dintre sistemele cele mai eficiente din punct de vedere energetic. CS 86 a obținut chiar eticheta elvețiană Minergie® și Minergie-P®. În ceea ce privește siguranța, CS 86-HI poate respecta clasele de rezistență 2 și 3 de rezistență la efracție, oferind un nivel maxim de siguranță. Posibilitățile de combinare posibile, de asemenea, cu uși CS 86, sistem de alunecare CP 155 și uși folie CF 77, fac CS 86 extrem de potrivit pentru toate tipurile de concepte de construcție.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 104

Sistem Concept 104  'Fereastră de înaltă izolare plus' Soluție pentru construcții cu consum redus de energie
Concept System® 104 este cel mai recent și mai inovator sistem de deschidere a ferestrelor, conceput pentru a crește confortul și a reduce la minim consumul de energie. Nivelurile extreme de izolație (Uf până la 0,88 W / m²K) sunt realizate printr-o tehnologie patentată, în care benzi de izolație cu stabilitate crescută sunt combinate cu spumă specială, astfel încât nu este necesară nicio manipulare suplimentară în timpul producției elementelor ferestrelor. Acest lucru garantează o calitate constantă a elementului asamblat, făcând această fereastră perfect aplicabilă în construcțiile pasive. CS 104 este disponibil în două concepte de izolație, un HI ne-spumat și HI + spumat. În afară de un nivel ridicat al izolației, etanșeitatea este cel mai important factor care determină eficiența energetică a ferestrei. Prin urmare, a fost dezvoltat un nou set de garnituri specifice pentru a asigura o etanșeitate maximă la apă și aer a sistemului, făcând acest sistem aplicabil în condiții extreme, cum ar fi zonele de coastă și altitudini mari. Creșterea înălțimii construite (104 mm) contribuie la rezistența și stabilitatea elementelor, permițând dimensiuni mari, chiar și prin aplicarea geamurilor triple. Sistemul de ferestre se potrivește perfect sistemului de usi CS 104. În plus, sistemul oferă mai multe niveluri diferite de rezistență la efracție (clasa 2 și 3).
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

SL 38

Fereastra SlimLine 38
Lumină, eleganță și confort
Slim Line 38 este un sistem foarte izolat pentru ferestre și uși deschise spre interior și spre exterior, care îmbină eleganța și confortul, cu un design unic. Acest aspect subțire din oțel este soluția perfectă pentru arhitectura modernă și renovarea ferestrelor din oțel, respectând designul original, dar oferind o soluție îmbunătățită termic. Sistemul SL 38 este disponibil în 3 variante de design minimaliste, Classic, Ferro și Cubic, pentru a se potrivi perfect cu aspectul arhitectural al clădirii. Geamurile și ușile pot fi prevăzute cu geam dublu și triplu, fără a pierde aspectul ultra-subtire, În combinație cu capacitățile sale superioare de izolare, sistemul asigură armonia perfectă între materialul rezistent, designul curat și provocările arhitecturale exigente.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

ES 45PA

Eco Sistemul 45 „Paralel” O nouă dimensiune de calitate accesibilă
Eco System 45Pa ® este un sistem neizolat pentru ferestrele deschise spre interior și spre exterior, proiectate în conformitate cu cele mai înalte standarde europene de calitate. Pentru a garanta o calitate și o performanță superioară în orice situație, sistemul de ferestre are trei niveluri de garnitură pentru ferestrele deschise spre interior și spre exterior. Prin aplicare inteligentă, aceste garnituri multiple satisfac și cerințele ridicate de etanșeitate la aer și apă din regiunile tropicale. Acest design simplu, dar extrem de inovator oferă o soluție foarte eficientă din punct de vedere al costurilor datorită procesului de fabricare optimizat. ES 45Pa poate fi realizat cu toate tipurile de ferestre deschise spre interior și spre exterior, cu o gamă largă de accesorii. Numeroasele combinații de elemente și potrivirea perfectă cu ușa ES-45Pa și sistem de alunecare fac ES 45Pa să fie extrem de potrivit pentru toate tipurile de concepte de construcție. Ca și în cazul tuturor sistemelor Reynaers, se oferă o garanție de 10 ani.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

Alumil: S 60

ferestre aluminiu

Un sistem de care asigura o excelenta izolare termica.

O usa sau o fereastra are rolul de a lasa lumina soarelui sa patrunda in cladire, de a asigura un coeficient termic si fonic performant si de a avea o functionalitate de lunga durata, cu consum minim de cadre vizibile.

Caracteristici tehnice:

Design drept, rotunjit, tesit sau clasic
Izolare termica excelenta de pana la 0.90 w/m2K
Usi cu balamale clasice, aplicate sau ascunse
Ferestre cu cercevea ascunsa
Latime toc: 76,5 mm
Greutatea maxima a cercevelei 130 kg
Grosimea pachetului de geam: 58 mm

Reynaers: CS 77

Termopane aluminiu-AlcoGroup

Un sistem performant, disponibil intr-o varietate de forme.

CS 77 este un sistem imbunatatit termic, cu 3 camere, utilizat pentru usi si ferestre, care combina nielurile inalte de izolare termica cu siguranta optima. Benzile izolatoare duble dintre toc si foaie si drenajul mic, asigura etansietate la vant si la ploaie.

Caracteristici tehnice:

Design drept sau rotunjit
Izolare termica excelenta de pana la 1,6 w/m2K
Usi cu balamale clasice, aplicate sau ascunse
Ferestre cu cercevea ascunsa
Latime toc: 77 mm
Greutatea maxima a cercevelei 135 kg
Grosimea pachetului de geam: 53 mm

Usi si ferestre batante aluminiu

AlcoGroup este una dintre cele mai importante companii din domeniul tamplariei de Aluminiu de pe teritoriul Romaniei.
Folosim doua din cele mai performante sisteme din Aluminiu ( Reynaers & Alumil ) pentru usi si ferestre, oferind o gama larga de solutii pentru realizarea constructiilor rezidentiale sau comerciale.
O fereastra ar putea fi cel mai important cadru in cladire, deoarece are obiective foarte dificile si contradictorii.

Alumil: S 60

ferestre aluminiu

Un sistem de care asigura o excelenta izolare termica.

O usa sau o fereastra are rolul de a lasa lumina soarelui sa patrunda in cladire, de a asigura un coeficient termic si fonic performant si de a avea o functionalitate de lunga durata, cu consum minim de cadre vizibile.

Caracteristici tehnice:

Design drept, rotunjit, tesit sau clasic
Izolare termica excelenta de pana la 0.90 w/m2K
Usi cu balamale clasice, aplicate sau ascunse
Ferestre cu cercevea ascunsa
Latime toc: 76,5 mm
Greutatea maxima a cercevelei 130 kg
Grosimea pachetului de geam: 58 mm

Reynaers: CS 77

Termopane aluminiu-AlcoGroup

Un sistem performant, disponibil intr-o varietate de forme.

CS 77 este un sistem imbunatatit termic, cu 3 camere, utilizat pentru usi si ferestre, care combina nielurile inalte de izolare termica cu siguranta optima. Benzile izolatoare duble dintre toc si foaie si drenajul mic, asigura etansietate la vant si la ploaie.

Caracteristici tehnice:

Design drept sau rotunjit
Izolare termica excelenta de pana la 1,6 w/m2K
Usi cu balamale clasice, aplicate sau ascunse
Ferestre cu cercevea ascunsa
Latime toc: 77 mm
Greutatea maxima a cercevelei 135 kg
Grosimea pachetului de geam: 53 mm

Usi armonice din Aluminiu

Profitati de cele mai mari deschideri folosind deschideri armonice. Daca doriti sa eliminati orice bariera si doriti sa extindeti interiorul casei catre o terasa sau o garadina, atunci usile armonice sunt solutia perfecta pentru a realiza acest lucru.
Usile armonice va permit sa utilizati intreaga suprafata a deschiderii pentru a crea o zona de trecere foarte mare.
Usile armonice din aluminiu sunt recomandate spatiilor care nu sunt locuite permanent, acolo unde nu se doreste un coeficient de transfer termic bun. Sunt potrivite pentru deschideri de terasa, restaurante, baruri, birouri, etc.

Alumil M 19800

usa armonica

Sistem cu bariera termica, proiectat pentru realizarea usilor armonice.

Alternativa de baza pentru proiectele unde se doresc deschideri foarte mari. Ultima cercevea poate fi utilizata in calitate de usa batanta independeta. Ofera posibilitatea incastrarii canalului de ghidare inferior in pardoseala.

Caracteristici tehnice:

Balamale speciale cu 4 role pentru utilizarea intensa care suporta o greutate a canatului de pana la 200 kg.
Latimea profilului: 50 mm
Dimensiuni maxime ale pachetului de geam: 32 mm
Greutatea maxima a cercevelei: 200 kg
Latime maxima permisa a deschiderii = 6000 mm
Dimensiuni maxime/ cercevea = L=900/H=3000 mm

Usi glisante si culisante cu ridicare din aluminiu

Culisantele cu ridicare reprezinta o modalitate eleganta de a crea suprafete vitrate mari si deschideri impunatoare.
Datorita feroneriei speciale, actionarea acestor usi este foarte usoara. Veti beneficia de protectie termica si solara ridicata, indiferent de anotimp.
Performante in categoria lor, priivind permeabilitatea la aer si etansieatatea la apa.

Alumil S 350

Alumil S 350

Sistem cu un design inovator si estetica minimalista.

Prezinta o noua abordare in cadrul sistemelor glisante indeplinind caracteristicile date de tendintele arhitecturale moderne. Solutia ideala pentru locuintele moderne noi, precum si modernizari in cele existente.

Caracteristici tehnice:

Profile drepte, reducere de pana la 50 % din zonavizibila de aluminiu.
Izolare termica ridicata.
Rupere de punte termica: poliamida 20 mm
Latime cercevea: 35 mm
Inaltime toc inferior: 38 mm
Greutatea cercevea: 120 mm
Dimensiuni maxime permie pe foaia de usa: L = 3000 mm/ H = 3000 mm

Reynaers CP 155-LS

Reynaers CP155-LS

Sistem performant, izolat termic.

Conceptul sofisticat al sistemului indeplineste cele mai inalte steptari in privinta calitatii,izolarii termice si usurinta in utilizare.
Este disponibil cu solutia de prag jos, creandu-se continuitate intre spatiul interior si exterior si imbunatatindu-se accesul in cladire. Deasemenea sunt disponibile si solutii cu deschidere automata pentru un confort mai mare al beneficiarului.

Caracteristici tehnice:

Dimensiuni maxime pe foaia de usa: L = 3000 mm/ H = 3000 mm
Greutatea maxima a foii de usa : 400 kg
Dimensiunea pachetului de geam : intre 4-52 mm
Izolare termica: Uf = 2,2/m2K
Latime toc vizibila: 60 mm
Latime foaie de usa: 102 mm
Latime sectiune: 115 mm

Pereti cortina din Aluminiu

Peretii cortina sunt fatade moderne cu excelente calitati de izolare termica si fonica, dar mai ales cu posibilitati infinite de design.
Reprezinta o solutie nu doar pentru constructii de birouri, ci si pentru inchiderea unor spatii interioare sau constructia de luminatoare. Sistemele de perete cortina, fatade ventilate si sistemele de umbrire, sunt toate combinate in exterior intr-o structura, in scopul de a gestiona functionalitate de lunga durata, protectia impotriva soarelui, apei, aerului si a obtine o izolare fonica performanta.

Alumil M6

AlcoGroup - Pereti cortina

Pastrarea eficientei energetice in arhitectura moderna.

M6 este un sistem complet de perete cortina eficient termic, oferind totodata si un design modern. Permite montarea oricarui tip de deschidere in peretii cortina ( deschideri verticale, deschideri paralele, deschideri oscilobatante atat cu cercevea ascunsa cat si cu cercevea clasica). Sistemul permite realizarea tipologiilor complexe (suprafete inclinate, poligonale).

Caracteristici tehnice:

Latimea montantilor si a traverselor de 55 mm
Izolare termica de pana la Uf = 1,5 W/m2k
Gama variata de montanti proiectati special pentru a rezista incarcarilor generate de vant
Gama larga de capace ornamentale pentru exterior
Cu capace pe orizontala si verticala (standard)
Cu capace vizibile pe orizontala (liniar-semistructural orizontal)
Cu capace visibile pe verticala (liniar-semistructural vertical)
Fara elemente din aluminiu la exterior (structural)

Reynaers CW 50

Pereti cortina AlcoGroup CW50-Reynaers

Ofera arhitectilor libertate deplina pentru creativitate.

CW 50 este un sistem utilizat pentru fatadele de pereti cortina si pentru acoperis. Se pot combina in orice fel planurile verticale cu cele inclinate impreuna cu integrarea diferitelor tipuri de cercevele.
Ofera solutii tehnice pentru cele mai diferite cerinte: rezistenta la foc, solutii foarte bune izolatoare termice.

Caracteristici tehnice:

Sistemul ofera 11 stiluri individuale pentru solutii diferite.
Lungimea interioara vizibila – 50 mm
Lungimea exterioara vizibila – 50 mm
Grosimea pachetului de geam permis – 6 – 62 mm
Izolare termica de pana la Uf = 0,8 W/m2k
Etansietate la aer – pana la 600 Pa (clasa A4)
Etansietate la apa – pana la 900 Pa (clasa RE)

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

codrut pop

Codrut Pop
General manager
0748465439
codrut.pop@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant comercial
(disponibil pentru deplasari)
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro