Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Profitati de cele mai mari deschideri folosind deschideri armonice. Daca doriti sa eliminati orice bariera si doriti sa extindeti interiorul casei catre o terasa sau o garadina, atunci usile armonice sunt solutia perfecta pentru a realiza acest lucru.

- fondator -
Codrut Pop

Usi armonice aluminiu cu sticla securizata

Usile armonice va permit sa utilizati intreaga suprafata a deschiderii pentru a crea o zona de trecere foarte mare.
Usile armonice din aluminiu sunt recomandate spatiilor care nu sunt locuite permanent, acolo unde nu se doreste un coeficient de transfer termic bun. Sunt potrivite pentru deschideri de terasa, restaurante, baruri, birouri, etc.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

Intreg procesul dureaza aproximativ 4-5 saptamani din momentul stabilirii tuturor detaliilor de executie si platii avansului. Discutiile incep pe baza unui tablou de tamplarie sau a unui proiect. Se aleg sistemele in baza unor calcule tehnice, inaltimi si latimi maxime permise, configuratia sticlei si impartirea usilor. Detaliile de montaj pot diferi de la un sistem la altul.

Design & Siguranta

Usile armonice din aluminiu reprezinta o modalitate eleganta de a crea suprafete vitrate mari si deschideri impunatoare. Sunt solutii de catalog, nu se fac improvizari. Aluminiul se poate vopsi in orice culoare dintr-un paletar Ral. Sticla este formata dintr-un pachet termopan, o foaie cu protectie solara de 8mm securizata si o foaie de 8.4.8 securizata si laminata, astfel nu exista riscul de spargere. Se pot adauga senzori de avertizare in caz de efractie.
Totodata, usile pot avea si sisteme de deschidere automatizata.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  cristinelaaa

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084

  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  DSC06572

  Alin Grigore
  Consultant comercial
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  DSC06532

  Laurentiu Lazar
  Project Manager

  0742085592
  laurentiu.lazar@alcogroup.ro