Usi aluminiu – eficiente energetic

La Alcogroup veți găsi usi aluminiu pentru fiecare proiect și tip de clădire, de la rezidențial până la comercial, tradițional și contemporan. Ușile noastre din aluminiu sunt robuste, puternice și foarte sigure, puteți alege dintre sute de culori și finisaje, de la o finisare mată, lucioasă sau metalică până la o finisare Coatex specială, cu un nivel redus de întreținere și rezistență la zgârieturi.

De ce să alegeți ușile din aluminiu?

Ușile noastre din aluminiu eficiente din punct de vedere energetic sunt potrivite pentru cele mai solicitante proiecte în care eficiența energetică este de cea mai mare importanță. Gama noastră de uși din aluminiu comercial este flexibilă în proiectare, oferindu-vă libertatea de a avea deschideri foarte mari și sunt disponibile în toate tipurile de deschidere dorite, de la deschiderea spre interior și spre exterior la pivotant și la perete dublu.

Aluminiu este un material de construcții extrem de durabil, este 100% reciclabil fără pierderi de calitate. Ca și în cazul celorlalte sisteme de aluminiu; oferim o garanție de 10 ani de asigurare garantată pentru toate ușile din aluminiu. Navigați pe întreaga gamă de uși de aluminiu de pe această pagină. Avem o gamă largă de uși de aluminiu comerciale și rame de ușă din aluminiu potrivite pentru proiecte rezidențiale.

 

Ferestre aluminiu

Ferestre aluminiu

Ferestre aluminiu – Izolatie termica excelenta pentru temperaturi foarte joase.

Ferestrele din aluminiu produse de AlcoGroup sunt  dintre cele mai calitative din domeniul tamplariei de Aluminiu de pe teritoriul Romaniei.

Folosim doua din cele mai performante sisteme din Aluminiu ( Reynaers & Alumil ) pentru usi si ferestre, oferind o gama larga de solutii pentru realizarea constructiilor rezidentiale sau comerciale.

Ferestrele noastre sunt versatile atât în funcție, cât și în design. Fiecare tip de deschidere dorit este disponibil, de la deschiderea spre interior și spre exterior, avand posibilitati de deschidere armonica,  oscilanta, oscilo-batanta, batant-scilanta, cu deschidere in partea de sus spre exterior pentru ferestre, glisante sau pliante pentru ferestre, sau deschideri simple, pivotante, glisante, liftant glisante sau pliante pentru usi. O gamă completă de ferestre eficiente din punct de vedere energetic sunt, de asemenea, disponibile pentru proiectele care necesită îndeplinirea celor mai stricte cerințe de eficiență. Navigați pe întreaga gamă de ferestre din aluminiu pe această pagină.

Ferestre aluminiu Reynaers : Master Line 8

Realizat pentru maeștri
MasterLine 8 este un sistem unic de ferestre care combină nenumărate oportunități de proiectare cu performanțe de primă clasă în ceea ce privește izolația termică, etanșeitatea la aer și apă și viteza de producție. Sistemul oferă o gamă largă de design și performanțe superioare în ceea ce privește izolația termică și etanșeitatea la aer și apă. Această nouă generație de soluții inovatoare pentru ferestre reflectă tendința arhitecturală actuală de a maximiza lumina naturală, oferind în același timp niveluri superioare de izolație. MasterLine 8 dispune de 3 nivele diferite de izolație pentru case izolate, cu consum redus de energie și chiar pentru case pasive. Aceste niveluri diferite de izolare se realizează prin integrarea de materiale noi și inteligente. Conceptul unic face posibilă combinarea unei game largi de tipuri de deschideri de ferestre, variante de proiectare și diferite nivele de izolație termică. Variantele de design, fiecare cu aspectul și simțul lor distinct, fac MasterLine 8 potrivit pentru orice stil arhitectural.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

SL 68

Excelență în confort
Noile ferestre SlimLine 68 de deschidere spre exterior permit accesul la lumina naturală maximă și prezintă rezistență excelentă la intemperii și proprietăți optime de izolare. Liniile ultra-subțiri asigură că chiar și în zonele deschise mici accesul la lumina zilei nu este compromis în favoarea performanțelor. Acest lucru face ca ferestrele SlimLine 68 să fie soluția ideală pentru renovare în clădirile casnice și clădirile noi.   Sistemele de ventilație SlimLine 68 pot fi vitrate atât din interior, cât și din exterior și sunt disponibile la nivel de izolație standard și HI.l
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

ES 50

Pur și simplu inteligent
Eco System® 50 este un sistem bine izolat pentru ferestre deschise spre interior și spre exterior, care îmbină designul estetic și eficiența energetică cu un preț moderat. Sistemul de adâncime înglobat în sistem permite aplicarea acestuia în multe construcții, chiar și cu grosimi reduse ale pereților. Design înțelept, ES 50 oferă, lângă cadrele de design funcționale, profile speciale de bloc asemănătoare cu cadrele din lemn. Folosirea fitingurilor invizibile are ca rezultat un aspect mai elegant, deoarece balamalele nu mai sunt vizibile. În plus, ES 50 poate să respecte clasa 2 de rezistență la efracție, oferind o soluție sigură și sigură atât pentru construcțiile rezidențiale, cât și pentru clădirile utilitare.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 59

Concept pentru izolare
Concept System® 59 oferă o gamă completă de profile izolate pentru construcția de ferestre din aluminiu, elegante și moderate. Sistemul este disponibil într-o varietate de stiluri estetice: Funcțional, Renaissance, Softline și Hidden Vent - care se potrivesc perfect stilului de clădire. Sistemul de adâncime înglobat în sistem permite aplicarea în mai multe construcții, chiar și cu grosimi reduse ale pereților. În plus, CS 59 poate să respecte clasa 2 de rezistență la efracție, oferind o soluție sigură și sigură.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 68

Soluție universală
Concept System® 68 este un sistem universal de ferestre, cu performanțe bune în ceea ce privește stabilitatea, izolația termică și securitatea. Sistemul este disponibil într-o varietate de stiluri estetice: Funcțional, Renaissance, Softline și Hidden Vent - în acest fel ferestrele se pot potrivi perfect cu stilul clădirii dvs. Sistemul de ferestre oferă o gamă de soluții pentru ferestrele deschise spre interior și spre exterior și este compatibil cu unitățile de ventilație Ventalis. În plus, ferestrele CS68 pot respecta clasele de rezistență 2 și 3 de rezistență la efracție, oferind un nivel maxim de securitate.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 24-SL

Concept System 24 Fereastra "Look Steel" O eleganță absolută
Concept System® 24-SL este un sistem izolat termic pentru ferestre deschise spre exterior care combină designul ultra-subțire, stabilitatea și ușurința în producție. Contururile exterioare subțiri ale sistemului și bilele de geam special concepute îi conferă un aspect și o senzație de oțel. Acest lucru, în combinație cu nivelul excelent al izolației, face CS 24-SL nu numai pentru case noi, dar și pentru renovarea ferestrelor din oțel, a construcțiilor rezidențiale, a școlilor și a clădirilor utilitare. Tipurile standard de deschidere spre exterior pot fi aplicate în numeroase combinații, în conformitate cu necesitățile clădirii. Sistemul de ferestre se potrivește perfect sistemului de uși CS 24-SL. Un aspect unic este faptul că acest sistem subțire poate, de asemenea, să se conformeze clasei de rezistență anti-efracție 2, oferind o soluție sigură și sigură.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 86-HI

Concept System 86 Fereastra "Izolarea înaltă" Foarte eficientă din punct de vedere energetic
Concept System® 86-HI este un sistem foarte izolat pentru ferestrele deschise spre interior, care îndeplinesc cele mai înalte cerințe privind siguranța și stabilitatea. Conceptul unic de izolație al sistemului nu numai că asigură o stabilitate extremă și o etanșeitate ridicată la apă și aer, dar, de asemenea, o face perfect potrivită pentru aplicațiile triple de sticlă. Valoarea totală a izolației (Uf) a variantei HI + a sistemului scade la 1,0 W / m²K, făcându-l unul dintre sistemele cele mai eficiente din punct de vedere energetic. CS 86 a obținut chiar eticheta elvețiană Minergie® și Minergie-P®. În ceea ce privește siguranța, CS 86-HI poate respecta clasele de rezistență 2 și 3 de rezistență la efracție, oferind un nivel maxim de siguranță. Posibilitățile de combinare posibile, de asemenea, cu uși CS 86, sistem de alunecare CP 155 și uși folie CF 77, fac CS 86 extrem de potrivit pentru toate tipurile de concepte de construcție.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

CS 104

Sistem Concept 104  'Fereastră de înaltă izolare plus' Soluție pentru construcții cu consum redus de energie
Concept System® 104 este cel mai recent și mai inovator sistem de deschidere a ferestrelor, conceput pentru a crește confortul și a reduce la minim consumul de energie. Nivelurile extreme de izolație (Uf până la 0,88 W / m²K) sunt realizate printr-o tehnologie patentată, în care benzi de izolație cu stabilitate crescută sunt combinate cu spumă specială, astfel încât nu este necesară nicio manipulare suplimentară în timpul producției elementelor ferestrelor. Acest lucru garantează o calitate constantă a elementului asamblat, făcând această fereastră perfect aplicabilă în construcțiile pasive. CS 104 este disponibil în două concepte de izolație, un HI ne-spumat și HI + spumat. În afară de un nivel ridicat al izolației, etanșeitatea este cel mai important factor care determină eficiența energetică a ferestrei. Prin urmare, a fost dezvoltat un nou set de garnituri specifice pentru a asigura o etanșeitate maximă la apă și aer a sistemului, făcând acest sistem aplicabil în condiții extreme, cum ar fi zonele de coastă și altitudini mari. Creșterea înălțimii construite (104 mm) contribuie la rezistența și stabilitatea elementelor, permițând dimensiuni mari, chiar și prin aplicarea geamurilor triple. Sistemul de ferestre se potrivește perfect sistemului de usi CS 104. În plus, sistemul oferă mai multe niveluri diferite de rezistență la efracție (clasa 2 și 3).
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

SL 38

Fereastra SlimLine 38
Lumină, eleganță și confort
Slim Line 38 este un sistem foarte izolat pentru ferestre și uși deschise spre interior și spre exterior, care îmbină eleganța și confortul, cu un design unic. Acest aspect subțire din oțel este soluția perfectă pentru arhitectura modernă și renovarea ferestrelor din oțel, respectând designul original, dar oferind o soluție îmbunătățită termic. Sistemul SL 38 este disponibil în 3 variante de design minimaliste, Classic, Ferro și Cubic, pentru a se potrivi perfect cu aspectul arhitectural al clădirii. Geamurile și ușile pot fi prevăzute cu geam dublu și triplu, fără a pierde aspectul ultra-subtire, În combinație cu capacitățile sale superioare de izolare, sistemul asigură armonia perfectă între materialul rezistent, designul curat și provocările arhitecturale exigente.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

ES 45PA

Eco Sistemul 45 „Paralel” O nouă dimensiune de calitate accesibilă
Eco System 45Pa ® este un sistem neizolat pentru ferestrele deschise spre interior și spre exterior, proiectate în conformitate cu cele mai înalte standarde europene de calitate. Pentru a garanta o calitate și o performanță superioară în orice situație, sistemul de ferestre are trei niveluri de garnitură pentru ferestrele deschise spre interior și spre exterior. Prin aplicare inteligentă, aceste garnituri multiple satisfac și cerințele ridicate de etanșeitate la aer și apă din regiunile tropicale. Acest design simplu, dar extrem de inovator oferă o soluție foarte eficientă din punct de vedere al costurilor datorită procesului de fabricare optimizat. ES 45Pa poate fi realizat cu toate tipurile de ferestre deschise spre interior și spre exterior, cu o gamă largă de accesorii. Numeroasele combinații de elemente și potrivirea perfectă cu ușa ES-45Pa și sistem de alunecare fac ES 45Pa să fie extrem de potrivit pentru toate tipurile de concepte de construcție. Ca și în cazul tuturor sistemelor Reynaers, se oferă o garanție de 10 ani.
balustrada din sticla securizata cu prindere laterala.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

codrut pop

Codrut Pop
General manager

0748465439
 codrut.pop@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant comercial
(disponibil pentru deplasari)
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro