Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Tamplaria din PVC este în prezent cel mai răspândit material  în lume în ceea ce priveste fabricarea termopanelor Rehau ,Salamander si Gealan.

- fondator -
Codrut Pop

Tamplarie pvc –  Profile Clasa A

Procesul de fabricație a tamplariei pvc sau aluminiu  joaca un rol esențial în calitatea generală a ferestrei pe  lângă geamul și accesoriile incluse. Calitatea procesului de productie este necesara pentru izolare termica, izolare fonica, antiefractie si protectie contra incendiilor.

Tamplarie pvc – tamplarie de înaltă calitate germana  Salamander si Veka. La AlcoGroup gasiti sisteme de profile ECOSOL (5 camere) și SYNEGO (6-7 camere), care au performanțe excepționale și sunt  de înaltă calitate, și în special în prim-plan atunci când vine vorba de eficiență energetică.

 

Termopane Salamander

Te invitam sa vezi echipa noastra de specialisti si fabrica unde producem cele mai moderne ferestre .

Termopane Veka

Termopanele Veka reprezintă o investiție pe tot parcursul vieții atât în clădiri noi, cât și în renovări. Gama de culori standard si speciale, manere premium

Rulouri exterioare

Rulourile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta. Caseta semirotunda sau la 45 (grade).

Rulouri suprapuse

Rulourile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele.

Tamplaria din PVC este ideala :  etansa , reduce consumul de energie pentru încălzire în timpul iernii și răcire în timpul verii (Uw1,1W / m2K), are o izolatie excelenta a sunetului (30 dB), pentru care în mod clar ROTO NT – fitinguri și sticlă cu emisii reduse, cu umplutură de argon pe care le avem în versiunea de baza.

Culoarea standard este alb, dar există, de asemenea, în decorul de lemn – varianta în diferite nuanțe de culoare de pe diagramă. Există, de asemenea, o variantă de ferestre din PVC cu aluminiu acoperite în exterior – intermitentă, care poate fi opțional colorate de către  beneficiari.

Inspira-te din proiectele noastre:

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  DSC06572

  Alin Grigore
  Consultant comercial
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  cristinelaaa

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084

  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro