Termopane Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

termopane rehau

Termopane rehau

O valoare care durează de-a lungul timpului: ferestrele din PVC  sau termopanele comercializate in Bucuresti si in tara, au toate cerințele necesare pentru a vă satisface orice nevoie de funcționalitate, aspect și design. Valorile excelente de izolare termică fac casa mai confortabilă.

Ușurința de deschidere și utilizare și o nevoie de întreținere redusă fac din ferestrele din PVC Alco Group cea mai bună soluție pentru casa tal.

Ferestre anti-efractie

termopane rehau premium

termopane rehau premium

Siguranța este o condiție esențială pentru REHAU. Deoarece cele mai multe încercări de efracție sunt efectuate prin ferestre și rame de ferestre, este imperativ să se ia măsuri de protecție corespunzătoare pentru fiecare ușă si fereastra . Termopanele realizate cu profile REHAU sunt disponibile în diferite clase de rezistență rezistivă, în funcție de cerințele specifice. O gamă largă de elemente speciale de blocare și alte dispozitive de siguranță vă permit să alegeți gradul adecvat de rezistență la uzură pentru fiecare fereastră realizată cu sisteme REHAU.
Termopane bucuresti preturi

Alco Group va oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele sunt produse din profile Rehau intr-o fabrica moderna complet automatizata, fiind renumite atât în România, cât și în Europa. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloanele și ușile.

Contactați-ne, vă vom ajuta să alegeți soluția potrivită pentru dvs.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
consultant comercial
0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant comercial
(disponibil pentru deplasari)
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

Daniel-Stan

Daniel Stan
responsabil Showroom
0724007161
daniel.stan@alcogroup.ro