Usi aluminiu – Elemente cheie pentru cumpărarea ușilor bi-fold și glisante

Aspectul, caracterul practic și performanța ar trebui să fie în fața minții atunci când alegeți sistemul de ușă potrivit pentru a vă potrivi proiectului dvs. individual.

Introducerea ușilor din sticlă de la podea până în tavan deschide proprietatea, oferind lumină naturală pe tot parcursul anului, aer proaspăt și vederi abundente. Cu sisteme de aluminiu de la Alco Group – Reynaers la domiciliu, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la izolația termică, deoarece gama sa extinsă de produse de înaltă performanță vă va menține caldă și ar putea chiar să economisească energie.

 

Nu numai acest lucru, dar ușile glisante și patiseria bi-pliante sunt disponibile pentru a se potrivi cu toate cerințele de design și funcționale. Rebecca Cope, manager de marketing la Reynaers, explică cele mai importante lucruri la care să vă gândiți când alegeți ușile pentru casa dvs.

Deschiderea și vederea

Când se uită la diferite tipuri de uși, merită remarcat faptul că bi-pliurile deschid aproximativ 90% din dimensiunea totală a cadrului sau diafragma, în timp ce ușile glisante prin comparare tipic se deschid 50-65%. Când ușile sunt închise, totuși, ușile glisante oferă cele mai neîntrerupte vederi, deoarece constau din mai puține și mai largi porți de ușă cu geamuri mai mari de sticlă. Ușile bi-fold au mai multe frunze de ușă, fiecare cu un cadru în jurul lor.

Ffactor  WOW

Usile glisante pot fi specificate intr-o solutie ingenioasa de colt deschisa de la Reynaers, prin care doua usi perpendiculare se ghideaza dintr-un colt care nu are stalp fixat. Această caracteristică are ca rezultat un plafon consola care pare să plutească și elimină cu adevărat barierele dintre spațiile interne și externe.

Opțiunile de prag

Tipul pragului pe care îl aveți va influența, de asemenea, aspectul general al ușii. Un prag de spălare, prin care există o podea continuă, fără pas între interior și exterior, oferă aspectul cel mai neted. Cu toate acestea, pragurile de spălare nu sunt cele mai bune pentru menținerea vântului și a ploii. Ușile din locații mai expuse pot avea nevoie de un prag ușor înălțat pentru a oferi cele mai bune ratinguri meteorologice. Ușile bifold Alco Group – Reynaers vin cu o gamă de patru înălțimi de prag diferite, astfel încât ușile dvs. pot fi specificate pentru a vă satisface nevoile.

 

Opțiuni de proiectare

 

Aveți posibilitatea să proiectați ușa bifold astfel încât toate frunzele stivă într-o parte sau puteți alege să aibă unele stivuire la o parte și unele la altele. Deoarece frunzele ușii au nevoie de spațiu pentru a leagă atunci când se deschid și se închide, merită luată în considerare amplasarea oricărui mobilier sau ghivece de plante care ar putea deveni în cale. De asemenea, puteți alege dacă frunzele să se deschidă spre interior sau spre exterior. Mulți oameni aleg să deschidă ușile spre exterior, astfel încât, dacă ușile sunt ude după ploaie, ele pot fi deschise fără ca apa de ploaie să picure pe covor.

 

Desigur, o ușă glisantă nu are nevoie de astfel de considerații pe măsură ce acestea se deschid și se închid de-a lungul pistei; deși puteți alege care dintre ușile glisante și care sunt fixe.

 

Functionalitate

 

Există un număr de modele de uși aluminiu bi-fold de ales, inclusiv câteva care includ o ușă de trafic. În mod obișnuit, atunci când există un număr impar de frunze de ușă, ușile de trafic sunt frunze unice care funcționează ca o ușă din spate “normală” și pot fi deschise de la sine pentru a fi ușor de utilizat la înălțare sau în afara. Dacă doriți să deschideți ușa pentru ventilație, ușile cu terasă oferă cele mai flexibile opțiuni, deoarece puteți deschide ușa numai în măsura în care este necesar pentru a face camera confortabilă, spre deosebire de deschiderea unei frunze întregi a ușii în același timp.

 

Usor de folosit

 

Majoritatea oamenilor se așteaptă ca o ușă glisantă mare să necesite un pic de efort pentru a se deschide; cu siguranță acest lucru este cazul pentru multe uși glisante standard, deși nu trebuie să fie așa.

 

Ușile de ridicare și glisare Alco Group – Reynaers oferă o soluție de ultimă oră, prin care ușa este echipată cu un mâner ușor mai lung și cu un mecanism de glisare foarte inteligent. Întoarcerea mânerului la 180 ° ridică ușa cu câteva milimetri, reducând astfel frecarea dintre foaia ușii și cadrul. Acest lucru face posibilă deschiderea chiar și a unei foi mari de ușă cu cele mai ușoare atingeri.

 

Alternativ, pentru ceva cu adevărat special, ușa Hi-Finity a Alco Group – Reynaers poate fi complet automatizată, astfel încât un geam imens de sticlă cântărind 750 kg poate fi deschis și închis la apăsarea unui buton.

 

Posibilități nelimitate

 

Sistemele Alco Group – Reynaers oferă, de asemenea, o rezistență ridicată la nivel de piață și rezistență la intemperii. Acest lucru înseamnă că puteți avea uși mari până la 3,5 m înălțime și se întinde pe întreaga lățime a clădirii, fără a compromite căldura sau siguranța în casă.

About the author