Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Vă oferim o gamă variată de modele și culori combinată cu diverse materiale cum ar fi lemnul, sticla, furnirul sau melamina. Sistemele de feronerie folosite permit realizarea oricarui tip de deschidere.

- fondator -
Codrut POP

Usi de interior melaminate

Usile melaminate Alcoplast cu toc din lemn au un aspect estetic deosebit, asortandu-se oricarui interior datorita caracteristicilor speciale si nuantelor in care sunt disponibile. Dimensiuni standard si non-standard.

Beneficii:
– Aspect lucios ce le confera o optica aparte, sunt usor de intretinut si au o rezistenta sporita la zgarieturi.
– Pot fi personalizate cu diferite tipuri de sticla.
– Durata de viata de minim 25 ani, in conditii normale de exploatare. Protectie fonica 18-22 db .
– Rezistenta la foc de aproximativ 5 minute.

Usi din lemn masiv

Usile din lemn masiv aduc un plus de valoare estetica oricarei locuinte sau cladiri si au o eleganta ce nu se supune regulilor timpului, ceea ce le permite sa fie utilizate atat pentu cladirile in stil arhitectural modern, cat si pentru cele traditionale.

Suntem preocupaţi în permanenţă de îmbunătăţirea standardelor de calitate ale produselor pe care le fabricăm , pentru ca uşa pe care alegi să o închizi sau să o deschizi să fie întocmai cerinţelor tale.

Usile se fac la comanda , nu sunt standard, astfel nu mai intampinam probleme de spargere a peretilor .

Usi din sticla securizata

Design si perfectiune!

Usa batante si glisante din sticla securizata. Pot avea forme si dimensiuni diferite in functie de locul unde se amplaseaza.Sticla poate fi clara,sablata,foliata,serigrafiata,pictata sau vopsita, cu toc din aluminiu ,lemn sau fara toc.
Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna. Alcoplast Euro-Group realizeaza solutii personalizate si ofera libertate de creatie designerilor.
Usi ideale pentru birouri,spatii comerciale sau apartamente.

Usi furniruite

 

Fabricate numai din furnir natural din specii indigene si exotice, atent selectionat, usile furniruite confera un aspect natural, cald, oricarui camin. Pot fi usor asortate cu piesele de mobilier, fiind disponibile in mai multe esente si nuante.Sunt compuse numai din materiale non-toxice, non-poluante si non-radioactive. Durata de viata de minim 25 ani, in conditii normale de exploatare .

 

Usile se fac la comanda, nu sunt standard, astfel nu mai intampinam probleme de spargere a peretilor .Materialele sunt de calitate, importate din Italia si asamblate in fabrica din Harghita.

Usi de intrare

Usa de la intrare este primul element pe care o persoana il vede atunci cand se apropie de locuinta dumneavoastra. De aceea, importanta ei nu trebuie trecuta cu vederea. Nimic nu se compara cu prima impresie creata de o usa de intrare din lemn triplustratificat.

Frumusetea si durabilitatea de neegalat fac din usile de intrare din lemn triplustratificat alegerea ideala pentru orice camin.Usile de intrare Alcoplast sunt fabricate din lemn de brad sau stejar, triplustratificat cu o grosime de 68 mm, ceea ce le confera o rezistenta sporita. Lemnul folosit in fabricarea usilor este tratat in prealabil pentru a face fata variatiilor de temperatura si intemperiilor.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

Daniel-Stan

Daniel Stan
consultant comercial
0724007161
daniel.stan@alcogroup.ro

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant comercial pentru:
0721 864 084
cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
consultant comercial
0728277282
0769423225
alin.grigore@alcogroup.ro