BOND

 

Material: Aluminium Composite Panel 
Prindere: Popnituri, Lipire & Casetat
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 60 zile
Garantie lucrare: 3 ani

Plăcile bond sunt realizate pe linii de producție speciale. Materialul bond este realizat dintr-un strat/miez de polietilenă, îmbrăcat in 2 fețe de aluminiu pe care se aplica o acoperire speciala (coating) care confera acestor plăci aspectul lor excelent, binecunoscut. Plăcile fatada bond sunt ușoare, au excelentă rezistență in timp, si oferă cladirilor respective un aspect modern, profesional, pe gustul arhitectilor cei mai pretentiosi. 

Acest sistem asigură protecție împotriva umezelii și zgomotului, ajutandu-va ca vara să păstrați în interior o temperatură mai scăzută iar iarna mai ridicată. 

Bond-ul este cunoscut si sub denumirea alternativa de plăci compozite din aluminiu. Se remarca prin aspect vizual excelent, superior si finisare de calitate, ceea ce il recomanda pentru placarea fatadelor premium dar nu numai.

Această soluție oferă clădirii un aspect modern și unic, având în vedere că pot fi realizate dintr-o gamă variată de culori. Aceste fațade ventilate sunt ignifuge, rezistență in timp și ușor de curățat.

Oferta de pret se stabileste in functie de stereotomie, cantitate si localitate. 

 

Montaj și garanție

Pentru realizarea fatadelor ventilate, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Durata execuției unei lucrări depinde de proiectare, stereotomie și tipul de materiale. Pașii sunt următorii: 

proiectare : prinderea consolelor : montaj structura L si T : montaj vata bazaltica : montaj Bond

Garanția oferită lucrărilor este de 3 ani, iar a materialelor 20 ani.

Oferta de pret se stabileste in functie de stereotomie, cantitate si localitate.

DESCARCA BROSURA

Aflati informatiile tehnice pentru acest produs. 

fatade ventilate

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup