Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Sticla Securizata

Produsele din sticla securizata sunt o soluție modernă pentru design-ul interior care conferă un aspect elegant și care sunt în același timp foarte ușor de curățat și întreținut.

- fondator -
Codrut POP

Sticla securizata

Fatade magazin

Pentru magazine, cafenele, birouri, showroomuri, patiserii, etc. sticla securizata este acum una dintre cele mai utilizate materiale din lume. Sticla securizata este obtinuta prin incalzirea sticlei intr-un cuptor de securizare pana la cca 700 grade C, urmata de racirea brusca.

Usi de sticla

AlcoGroup realizeaza solutii personalizate si ofera libertate de creatie designerilor. Usi ideale pentru birouri, locuinte proprii sau spatii comerciale. Sticla poate fi clara, printata digital, serigrafiata sau vopsita, cu toc din aluminiu, lemn sau fara toc. Consultanta gratuita.

Balcoane/Terase

Sistemele de balcoane si terase cu sticla (fara rama) sunt produse extrem de populare. Se pot folosi si pentru compartimentarile interioare, acolo unde se doreste fructificarea spatiului cu o deschidere armonica. Acestea permit deschiderea/inchiderea integrala,

Cabine dus

Cabine dus sticla securizata - La solicitarea clientilor putem executa o larga varietate de modele de cabine de dus, in functie de spatiul existent si de usturi: cabine cu usi batante sau glisante. Sticla poate fi vopsila, poate avea folie de laminare colorata .

Copertine sticla

Copertinele din sticla securizata se potrivesc oricaror tipuri de cladiri

Compartimentari birouri

Compartimentari pereti cu sticla securizata

Placari pereti

Grosimi intre 4 si 8 mm, toate culorile, inclusiv print digital

Usi armonice

Usi din sticla cu deschidere armonica

Usi glisante

Usi din sticla cu deschidere glisanta

Pardoseli sticla

Scari si pardoseli din sticla securizata

Fatade din sticla pentru magazine

Sticla securizata – Fatade magain

AlcoGroup isi propune sa se impuna in domeniul amenajarilor magazinelor de prezentare din sticla securizata, prin abordarea profesionala a clientilor, oferind un pret corect si respectarea termenilor de executie.
Pentru magazine, cafenele, birouri, showroomuri, patiserii, etc. sticla securizata este acum una dintre cele mai utilizate materiale din lume.
Sticla securizata este obtinuta prin incalzirea sticlei intr-un cuptor de securizare pana la cca 700 grade C, urmata de racirea brusca. Prin acest procedeu se echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ceea ce ii confera calitatile specifice sticlei securizate. Geamul este solid in cazul unui impact mecanic puternic. In caz de spargere, sticla securizata se descompune in bucati foarte mici,anuland riscul unor accidentari.

Usi din sticla cu deschidere batanta 

usa sticla cu model sablat

Usa batanta din sticla securizata poate avea forme si dimensiuni diferite in functie de locul unde se amplaseaza. Sticla poate fi clara, printata digital, serigrafiata sau vopsita, cu toc din aluminiu, lemn sau fara toc.
Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna. AlcoGroup realizeaza solutii personalizate si ofera libertate de creatie designerilor.
Usi ideale pentru birouri, locuinte proprii sau spatii comerciale.

Usi din sticla cu deschidere glisanta

usi sticla glisante

Usile glisante ocupa un spatiu redus, sunt elegante si moderne. Realizate din sticla securizata de 8, 10 sau 12 mm grosime, sunt perfecte daca se doreste utilizarea luminii naturale sau castigarea spatiului. Se potrivesc perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati de aplicare variate.Sunt rentabile si foarte fiabile sub aspectul functionalitatii. Sticla poate fi clara,sablata,printata digital, serigrafiata sau vopsita. Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna. AlcoGroup realizeaza solutii personalizate si ofera libertate de creatie designerilor. Usi ideale pentru birouri, spatii comerciale, in special apartamente, acolo unde trebuie sa economisim spatiul.

Usi din sticla securizata cu deschidere armonica

Sticla securizata – deschidere armonica

Controleaza spatiul si luminozitatea!
Prima impresie a invitatilor dumneavoastra va fi foarte buna!
Usa armonica, perfecta din punct de vedere arhitectonic, functioneaza intotdeauna fiabil si va face bucurosi de faptul ca puteti utiliza tot spatiul catre terasa, birou sau incaperea compartimentata.Usile armonice asigura o etansare sporita avand in vedere lufturile de numai 2mm intre foile de sticla.Avantajul obtinut in cazul folosirii usilor de tip armonice este deschiderea si inchiderea usoara si rapida a golurilor mari de trecere dintr-un spatiu in altul.

Usi din sticla cu deschidere telescopica

Model 5 – Usa din sticla c deschidere telescopica

Usile din sticla securizata cu deschidere telescopica se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna. AlcoGroup realizeaza solutii personalizate si ofera libertate de creatie designerilor.
Usi ideale pentru birouri, locuinte proprii sau spatii comerciale.

Scari si pardoseli din sticla securizata
scari sticla

Scari sticla

Scara interioara este un element special in arhitectura, care face prima impresie la intrarea intr-o locuinta sau a unui spatiu comercial. Structura de rezistenta a unei scari (numita vang) poate fi din barne de lemn sau bare metalice. Un alt element important este balustrada scarii,car poate fi tot din sticla sau din inox in combinatie cu lemn (pentru alegerea modelului, vizitati sectiunea Balustrade).

Grosimea pardoselilor din sticla, ajunge la final sa atinga dimensiuni intre 22 mm si 34 mm si sa sustina o greutate de pana la 600Kg pe m². Avantajele amenajarii cu trepte si pardoseli din sticla sunt: imaginea moderna a locuintelor, treptele si pardoselile din sticla iluminate sau simple fiind o inovatie in domeniul decoratiunilor interioare. Alegerea acestei variante nu inseamna renuntarea la rezistenta, deoarece la executarea treptelor si pardoselilor din sticla, se folosesc repere din sticla laminata si securizata.

Compartimentari cu pereti de sticla

Pereti sticla

Pentru locuinte si birouri:
Sticla a inlocuit multe materiale in sfera cladirilor rezidentiale si corporate.
Este utilizata sub forma de pereti despartitori, combinate cu usi duble sau simple.
Peretii de sticla confera transparenta, comunicare, lasa lumina naturala sa patrunda in spatiile largi de birouri sau in spatiile de locuit.
Compartimentarile sunt realizate din sticla securizata de 10 sau 12 mm. Sticla poate fi clara, sablata simpla sau in diverse modele, colorata sau printata digital.
Fixarea sticlei se realizeaza cu profile din aluminiu in diverse culori pe tavan si profile din inox sau aluminiu la pardoseala si perete.

Cabine de dus
Cabine dus

Cabine dus

La solicitarea clientilor putem executa o larga varietate de modele de cabine de dus, in functie de spatiul existent si de usturi: cabine cu usi batante sau glisante. Feroneria folosite poate fi de calitate

germana saou poloneza , iar sticla pe care o folosim este de 8 sau 10 mm securizata. Sistemele folosite asigura o etanseizare optima prin garnituri din plastic transparente. Feroneria are o gama variata de modele si finisaje . Sticla poate fi vopsila, poate avea folie de laminare colorata .

Noutati: Tehnologia laser pentru modele pe sticlă este nou dezvoltata in Europa si aduce noi dimensiuni ale celor trei componente de design : lumină, culoare și spațiu..

Copertine din sticla securizata

Copertine sticla

Se potrivesc oricaror tipuri de cladiri: case de locuit, intrari de institutii, magazine si nu numai.

Copertina este alcatuita din elemente de inox si sticla .

Sistemul este disponibil in diferite versiuni, depinzand de numarul foilor de geam, de numarul punctelor de fixare precum si de directia de evacuare a apei.

In fiecare caz, sticla este executata din geam securizat si/sau laminat, sticla testata impotriva caldurii si a umezelii excesive.

Geamul poate fi clar, colorat reflexiv, sablat sau serigrafiat, grosimea geamului depinzand de marimile si solicitarile pe care trebuie sa le suporte.

In momentul proiectarii, dimensionarea configuratiei geamului se face tinand cont de dimensiunea placilor din sticla de numarul punctelor de prindere, de distantele intre aceste puncte de prindere, de valorile incarcaturilor cumulate ( greutatea copertinei in sine, incarcarea cu zapada din timpul iernii, rezistenta la forta vantului), etc
De aceea fiecare astfel de copertina va trebui sa contina un proiect, astfel incat rezistenta ei sa nu creeze probleme de siguranta in timp.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

  Nume

  Adresa de email*

  Numar de telefon

  Ataseaza un fisier:

  Mesajul tau

  DSC06572

  Alin Grigore
  Consultant vanzari
  0728277282
  alin.grigore@alcogroup.ro

  cristinelaaa

  Cristinela Pipirigeanu
  Consultant Vanzari
  0721 864 084
  cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

  DSC06676

  Elena Bahaciu
  Consultant Vanzari
  0720 605 901
  elena.bahaciu@alcogroup.ro