PERGOLE RETRACTABILE

 

Sisteme: AlcoGroup
Tip: Retractabile – material panza
Material: Aluminiu
Servicii: Proiectare, livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 3 ani

Nu lasa vremea ploioasă sa strice evenimentele importante!
 
Cu o terasă bine gândită poți controla și cele mai mici detalii: îți poți extinde spațiul, poți alege când să fie sub cerul liber, când să fie închis, cand să fie un spațiu și pentru fumători sau un spațiu pentru team-building. Aceste pergole pentru restaurant, cafenele, hoteluri, piscine si alte spații comerciale sunt gândite și construite pentru a crește confortul oaspeților tăi.
 
În condiții confortabile, toți preferăm să ne petrecem timpul pe terasă. Iar dacă vremea este un inconvenient, poți alege AlcoGroup pentru a găsi cea mai buna soluție.
 
Prelungește sezonul terasei tale, chiar și pe timpul iernii. Alege din modele de pergole care se potrivesc cu viziunea ta pentru spațiu (categorii: pergole restaurant, pergole pentru piscină, hotel, spațiu destinat nunților, zona SPA, jacuzzi, complex rezidențial, complex comercial, zonă de relaxare pentru angajații companiei)
 
Pentru si mai mult confort, in structura membranei se poate incorpora si un sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensității luminii. Ambele sunt actionate prin aceeași telecomanda.

Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

Pergola restaurant

 

Proiectare și Montaj  

Pentru realizarea pergolelor retractabile cu acoperiș din membrana, AlcoGroup folosește doar materiale de cea mai înaltă calitate. Montajele se efectuează conform unui proiect specializat. Durata execuției unei lucrări variază în funcție de complexitatea proiectului.

Impermeabilitate

Membrana PVC este situată in partea superioară a pergolei, avand rolul de a acoperi si proteja terasa. Membrana pergolei se retracteaza, procesul de retragere putand fi activat in mod automat, prin intermediul unei telecomenzi speciale. Aceasta se mai poate strange si cu ajutorul aplicatiei mobile care este disponibila si pentru sistemele de inchidere laterala din sticla securizata.

Atunci când sunt închise, membrana PVC vor crea un plan complet drept, cu o pantă lină pentru a conduce apa spre sistemul de scurgere ascuns în interiorul stâlpilor de susținere. Asigură 100% impermeabil

Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul orientativ pentru acest produs. 

pergolaretractabila

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup