INCHIDERI cu STICLA

 

Sisteme: Valedo / AlcoGroup
Tip deschidere: Armonica
Tip sticla: 10mm Securizata
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Balcoanele cu sistem Valedo sunt unice în România. Acestea sunt realizate din panouri de sticlă securizată și laminată, fără profile verticale care să obstrucționeze vederea, pentru a vă oferi o senzație adevărată de libertate și armonie cu natura. 

Panourile din sticlă securizată și laminată se glisează complet pentru a vă putea bucura pe deplin de aerul curat în zilele călduroase. Glisarea se face ușor, rapid și fără riscul de accidentare, grație rulmenților înveliți în teflon.  

Datorită sistemului inovator pe bază de benzi magnetice, panourile se etanșează perfect pentru a menține temperatura din interior chiar și în zilele cele mai friguroase, permițându-vă în același timp să vă bucurați de toată lumina naturală disponibilă. Banda magnetică are o grosime de doar 6mm, fiind aproape invizibilă. Spre deosebire de alte soluții de etanșare, aceasta se îmbină perfect și nici nu se deteriorează în timp.

 Sistemul folosește, la bază, un profil de trecere ce are o înălțime de doar 2 centimetri ce vă permite să vă bucurați de o vedere complet neobstrucționată. Acesta are marginile rotunjite, ceea ce face trecerea lui mai ușoară inclusiv de către copiii mici sau animalele de companie.

Pret incepand cu:
160 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, etaj si grosime sticla.

Inchidere Balcoane cu sticla

 

Profilul inferior este perfect etanș și beneficiază de un canal special de drenare a condensului. Pentru mai multă siguranță, puteți opta pentru a instala și o clanță cu cheie și butuc. Astfel, puteți folosi primul panou ca ușă.  

Instalarea sistemului se face ușor, chiar și pe suprafețe inegale, și nu necesită vreo investiție suplimentară din partea dumneavoastră.

Întreg sistemul Valedo folosește componente de cea mai înaltă calitate și care respectă cele mai exigente standarde de siguranță. 

Pret incepand cu:
210 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, etaj si grosime sticla.

Descarca brosura

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

INCHIDERICUSTICLA

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup