Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Ușile din sticla cu deschidere glisanta se potrivesc perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati de aplicare variate.Sunt rentabile si foarte fiabile sub aspectul functionalitatii.

- fondator -
Codrut Pop

Usi din sticla cu deschidere glisanta

Usile glisante ocupa un spatiu redus, sunt elegante si moderne. Realizate din sticla securizata de 8, 10 sau 12 mm grosime, sunt perfecte daca se doreste utilizarea luminii naturale sau castigarea spatiului. Sticla poate fi clara,sablata,printata digital, serigrafiata sau vopsita. Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna. AlcoGroup realizeaza solutii personalizate si ofera libertate de creatie designerilor. Usi ideale pentru birouri, spatii comerciale, in special apartamente, acolo unde trebuie sa economisim spatiul.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

Momentul ideal montajului este dupa montarea gresiei/marmurei/parchetului, cand golul este perfect pregatit pentru instalarea feroneriei. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat in calcul faptul ca ne trebuie un spatiu de manevrare. Feroneriile folosite de noi sunt marca Dorma si Gezze. Termenul de executie a unei lucrari este intre 5 si 10 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii.
AlcoGroup ofera o garantie de 5 ani pentru feronerie Dorma si 2 ani pentru feroneria Gezze.

Design & Siguranta

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor si a feroneriei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. Amenajarea cu usi glisante de sticla fiind un proces atat de discret si special pentru ca ele vor pun in valoare si designul din imprejurul incaperii. Executam la comanda cele mai pretentioase si moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084

cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant comercial
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

elena_bahaciu

Elena Bahaciu
Consultant Vanzari
0720 605 901
elena.bahaciu@alcogroup.ro