USI GLISANTE

 

Profil: DORMA
Tip deschideri: Glisanta
Tip Sticla: Securizata & Laminata
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 20 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Ușile glisante din sticlă securizată sunt o soluție modernă și elegantă, recomandată a fi folosită în special în cazurile în care spațiul este limitat.

Aceste uși se potrivesc perfect oricărui tip de încăpere și ajută totodată la o mai bună iluminare naturală a încăperilor. Se recomandă folosirea în clădiri de birouri, spații comerciale și chiar apartamente, în cazul în care spațiul este foarte mic.

Ușile sunt realizate din sticlă securizată de 8, 10 sau 12 mm grosime și pot fi clare, pentru mai multă lumină naturală, sau de diferite nuanțe, în cazul în care doriți mai multă intimitate. Puteți alege între sticlă sablată, printată digital, serigrafiată sau vopsită.

Ușile glisante din sticlă se remarcă totodată prin faptul că sunt fiabile și durabile. 

Pret incepand cu:
450 Euro/usa + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, feronerie, grosime sticla si cantitate.

Usa Glisanta sticla - AlcoGroup

Montaj și garanție

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei și finisajelor asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate. 

Pentru realizarea ușilor glisante, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Garanția oferită este de 5 ani pentru feroneria Dorma și 2 ani pentru feroneria Gezze. Durata execuției unei lucrări este de 5 până la 10 zile lucrătoare.

Pret incepand cu:
450 Euro/usa + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, feronerie, grosime sticla si cantitate.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

usi glisante