USI ARMONICE

 

Profil: REYNAERS / ALUMIL
Tip deschideri: Armonica
Suprafete vitrate: Sticla dubla 32mm
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Ușile armonice de aluminiu sunt soluția elegantă de armonizare a spațiului, fiind recomandate zonelor unde se dorește utilizarea eficientă a unui spațiu mai mare. Totodată, acestea sunt recomandate pentru a fi folosite și în hoteluri, restaurante, cafenele sau săli de conferință.

Prin utilizarea acestui tip de uși, veți putea crea o trecere ușoară de la terasă la spațiul interior.

Datorită sistemului tip acordeon, compus din foi armonice mobile pliant-culisante, pe care aceste uși vi le oferă, vă veți putea bucura de o priveliște deosebită indiferent de anotimp. Manevrarea ușilor se face foarte ușor și rapid datorită feroneriei de înaltă calitate.

Aluminiul este versatil și se poate vopsi în orice culoare dintr-un paletar Ral, pentru a se potrivi perfect cu stilul locuinței.

Sticla este formată dintr-un pachet termopan, o foaie cu protecție solară de 8mm securizată și o foaie de 8.4.8 securizată și laminată. Astfel, nu există riscul de spargere.

Pret incepand cu:
300 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

Usi Automate AlcoGroup

 

Montaj și garanție

Pentru realizarea ușilor armonice de aluminiu, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Durata execuției unei lucrări este de 4-5 săptămâni din momentul stabilirii tuturor detaliilor finale și achitarea avansului. 

Pentru securitate se pot adăuga senzori de avertizare în caz de efracție. De asemenea, pentru sporirea confortului, se poate adăuga sistem de deschidere automatizată.

Pentru o oferta de pret personalizata, este nevoie de un tablou de tamplarie.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

USIARMONICE

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup