PERGOLE BIOCLIMATICE

 

Sisteme: AlcoGroup
Tip: Bioclimatice – deschidere lamele
Material: Aluminiu
Servicii: Proiectare, livrare, montaj
Termen instalare: 60 zile
Garantie lucrare: 3 ani

Pergolele bioclimatice îmbină tehnologiile de ultimă oră cu un design distins și sunt o soluție potrivită atât pentru locuințe (case sau apartamente) cât și pentru restaurante sau terase.

Acoperișul pergolelor bioclimatice este realizat din lamele de aluminiu extrem de rezistente care pot fi controlate electric, cu o telecomanda sau chiar un smartphone.

Pentru zilele frumoase poți retracta lamele și te poți bucura de razele soarelui. În zilele de vară poți lăsa lamele închise complet sau rotite. Când sunt închise, lamele oferă protecție UV dar sunt și 100% impermeabile. Lamelele au fost testate chiar și în condiții extreme: încărcate cu 2 m de zăpadă ( sau 300 kg /mp), așadar funcționează oriunde, chiar și în condiții nefavorabile. 

Rotite și deschise la un anumit unghi, lamele oferă în continuare umbră și protecție împotriva razelor puternice de soare dar și un flux de aer continuu care să răcorească.

Pentru a putea folosi spațiul și noaptea, poți opta între 3 sisteme de iluminare: albă, relaxantă și colorată.

Pret incepand cu:
700 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

Pergola-Bioclimatica-AlcoGroup-1

 

Proiectare și Montaj 

Pentru realizarea pergolelor bioclimatice, AlcoGroup folosește doar materiale de cea mai înaltă calitate. Montajele se efectuează conform unui proiect specializat. Durata execuției unei lucrări variază în funcție de complexitatea proiectului.

Impermeabilitate

Atunci când sunt închise, lamelele din aluminiu vor crea un plan complet drept, cu o pantă lină pentru a conduce apa spre sistemul de scurgere ascuns în interiorul stâlpilor de susținere. Asigură 100% impermeabilitate terasei, astfel o vei putea folosi indiferent de vreme.

Pret incepand cu:
700 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul orientativ pentru acest produs. 

pergola bioclimatica

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup