PERGOLE BIOCLIMATICE

 

Sisteme: PALMIYE
Tip: Bioclimatice
Material: Aluminiu
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 3 ani

Dorești o soluție modernă și elegantă pentru a-ți acoperi terasa sau balconul? Pergolele bioclimatice îmbină tehnologiile de ultimă oră cu un design distins și sunt o soluție potrivită atât pentru locuințe (case sau apartamente) cât și pentru restaurante sau terase.

Acoperișul pergolelor bioclimatice este realizat din lamele de aluminiu extrem de rezistente care pot fi controlate în cel mai mic detaliu.

Pentru zilele frumoase, dar nu prea călduroase, poți retracta lamele și te poți bucura de razele soarelui. În zilele de vară poți lăsa lamele închise complet sau rotite. Când sunt închise, lamele oferă protecție UV dar sunt și 100% impermeabile.

Rotite și deschise la un anumit unghi, lamele oferă în continuare umbră și protecție împotriva razelor puternice de soare dar și un flux de aer continuu care să răcorească.

Poți controla foarte simplu protecția lamelor, cu o telecomandă sau chiar un smartphone.

Pentru a putea folosi spațiul și noaptea, poți opta între 3 sisteme de iluminare: albă, relaxantă și colorată.

Pret incepand cu:
500 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

Montaj și Siguranță

Pentru realizarea pergolelor bioclimatice, AlcoGroup folosește doar materiale de cea mai înaltă calitate. Durata execuției unei lucrări variază în funcție de complexitatea proiectului. 

Pret incepand cu:
500 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

DESCARCĂ BROȘURĂ

Afla toate informatiile tehnice care te-ar putea interesa cu privire la acest produs. Lasa-ne datele de contact mai jos si iti trimitem pe email brosura.

pergola bioclimatica

    Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup