FIBROCIMENT

 

Sisteme: Fibrociment
Prindere: Popnituri, Lipire 
Grosimi: 8 / 9 / 10 mm
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 60 zile
Garantie lucrare: 3 ani

Un sistem de fațade ventilate vă permite să oferiți clădirii o înfățișase unică, oferindu-vă în același timp multiple beneficii.

Fațadele ventilate sunt pereți alcătuiți din mai multe straturi de material de placare pentru a permite o ventilare naturală a clădirii. Acest sistem asigură protecție împotriva umezelii și zgomotului, ajutându-vă ca vara să păstrați în interior o temperatură mai scăzută iar iarna – mai ridicată. 

Fibrociment

Fațadele ventilate AlcoGroup folosesc fibrociment, un material unic, ușor și extrem de rezistent. Datorită procesului de fabricare, fibrocimentul oferă clădirii un aspect natural și rafinat.

In plus, plăcile de fibrociment pentru fatada ventilata sunt disponibile intr-o varietate de culori si texturi, ceea ce le face o optiune atractiva pentru arhitectura moderna si contemporan.

Fațadele AlcoGroup sunt ignifuge, dar și rezistentă la apă, substanțe chimice și îngheț. Spre deosebire de alte produse, aceste fațade sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Oferta de pret se stabileste in functie de stereotomie, cantitate si localitate.

Montaj și garanție

Pentru realizarea fatadelor ventilate, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Durata execuției unei lucrări depinde de proiectare, stereotomie și tipul de materiale. Pașii sunt următorii: 

proiectare : prinderea consolelor : montaj structura L si T : montaj vata bazaltica : montaj placi fibrociment

Garanția oferită lucrărilor este de 3 ani, iar a materialelor 20 ani.

Oferta de pret se stabileste in functie de stereotomie, cantitate si localitate.

DESCARCA BROSURA

Aflati informatiile tehnice pentru acest produs.

fatade ventilate

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup