USI GLISANTE

 

Profil: REYNAERS / ALUMIL
Tip deschideri: Culisante cu ridicare
Suprafete vitrate: Sticla 52 mm
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

O soluție elegantă și inovatoare pentru utilizarea unui spațiu mai mare o reprezintă ușile glisante și culisante cu ridicare din aluminiu. Acestea au o suprafață vitrată mare și o deschidere impunătoare.

Acest model de uși se pretează atât la zona de terasă cât și pentru încăperi unde se dorește cât mai multă lumină naturală, dar și unde se dorește armonizarea mobilierului și design-ului cu un element vitrant.

Datorită design-ului lor spectaculos, dimensiunile acestor uși poate ajunge până la 12m, păstrând în același timp o manevrare a ușilor extrem de ușoară și rapidă. Datorită foliei de protecție solară, temperatura ambientală interioară nu va fi afectată de cea exterioară.

Aluminiul poate fi personalizat și vopsit în orice culoare dintr-un paletar Ral pentru a se asorta cu restul clădirii.

Sticla este formată dintr-un pachet termopan, o foaie cu protecție solară de 8mm securizată și o foaie de 8.4.8 securizată și laminată. Astfel, nu exista riscul de spargere iar transferul de căldură dintre interior și exterior este minimizat.

Pentru securitate, se pot adăuga senzori de avertizare în caz de efracție.

Pret incepand cu:
400 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

usa glisanta aluminiu AlcoGroup

 

Montaj și garanție

Pentru realizarea ușilor glisante și culisante cu ridicare de aluminiu, AlcoGroup folosește doar materiale de cea mai înaltă calitate. Durata execuției unei lucrări este de 4 săptămâni din momentul stabilirii tuturor detaliilor finale și achitarea avansului. 

Pentru o oferta de pret personalizata, este nevoie de un tablou de tamplarie.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

usiglisantealuminiu

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup