FATADE VENTILATE

 

Sisteme: Alcubond, Ceramica & HPL
Prindere: Popnituri, Lipire & Clipsare
Material: Aluminiu, Fibrociment
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 60 zile
Garantie lucrare: 3 ani

Un sistem de fațade ventilate vă permite să oferiți clădirii o înfățișase unică, oferindu-vă în același timp multiple beneficii.

Fațadele ventilate sunt pereți alcătuiți din mai multe straturi de material de placare pentru a permite o ventilare naturală a clădirii. Acest sistem asigură protecție împotriva umezelii și zgomotului, ajutându-vă ca vara să păstrați în interior o temperatură mai scăzută iar iarna – mai ridicată. 

AlcoGroup vă oferă 2 tipuri de soluții de fațade ventilate: Equintone și Bond.

Equintone

Fațadele ventilate Equintone folosesc fibrociment, un material unic, ușor și extrem de rezistent. Datorită procesului de fabricare, fibrocimentul oferă clădirii un aspect natural și rafinat.

Fațadele Equintone sunt ignifuge, dar și rezistente la apă, substanțe chimice și îngheț. Spre deosebire de alte produse, aceste fațade sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Bond

Fațadele Bond sunt realizate folosind un material de placare compus din 2 foi de aluminiu și un miez de plastic. Această soluție oferă clădirii un aspect modern și unic, având în vedere că pot fi realizate dintr-o gamă variată de culori. Aceste fațade ventilate sunt ignifuge, rezistente și ușor de curățat.

Pret incepand cu:
160 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

Fatada Ventilata - AlcoGroup

Montaj și garanție

Pentru realizarea fațadelor ventilate, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Durata execuției unei lucrări este de 20 – 30 zile, iar garanția oferită este de 5 ani. 

Pret incepand cu:
160 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, accesorii si localitate.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

fatade ventilate

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup