FATADE VENTILATE – HPL

 

Sisteme: HPL
Prindere: Popnituri, Lipire 
Grosimi: 6 / 8 / 10 mm
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 60 zile 
Garantie lucrare: 5 ani

Fațadele ventilate sunt pereți alcătuiți din mai multe straturi de material de placare pentru a permite o ventilare naturală a clădirii. Acest sistem asigură protecție împotriva umezelii și zgomotului, ajutandu-va ca vara să păstrați în interior o temperatură mai scăzută iar iarna  mai ridicată.

Ce este placajul HPL?

Plăcile pentru fatada de HPL (High Pressure Laminate) sunt o opțiune populară dar si ce presupune costuri mai ridicate pentru fațadele exterioare datorită durabilitatii si versatilitatii lor. Aceste plăci sunt fabricate prin presarea la cald a mai multor straturi
subțiri de hartie kraft impregnate cu rășină fenolică, fiind disponibile într-o gamă variată de culori și texturi.

Placile de HPL pentru fatada sunt o solutie ideala pentru cladiri care necesita o fațadă rezistență la factorii externi(rezistente la UV, zgarieturi, coroziune, apa si foc) si un aspect estetic placut.

 De ce să alegeți Fațadele Ventilate cu HPL?

  1. Durabilitate și Rezistență: HPL-ul este cunoscut pentru rezistența sa la factorii de mediu adverși, cum ar fi radiațiile UV, umiditatea și schimbările de temperatură.
  2. Estetică și Variație de Culori: Oferim o gamă largă de culori și texturi, permitandu-va să personalizați aspectul clădirii în funcție de preferințele dvs.
  3. Mentenanță Redusă: Fațadele ventilate cu HPL necesită o mentenanță minimă, fiind ușor de curățat și menținut în stare optimă.
  4. Izolare Termică și Acustică: HPL-ul oferă proprietăți excelente de izolare termică și acustică, contribuind la confortul interior al clădirii.

Oferta de pret se stabileste in functie de stereotomie, cantitate si localitate.

Montaj și garanție

Pentru realizarea fatadelor ventilate, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Durata execuției unei lucrări depinde de proiectare, stereotomie și tipul de materiale.

Pașii sunt următorii: proiectare : prinderea consolelor : montaj structura L si T : montaj vata bazaltica : montaj placi HPL

Garanția oferită lucrărilor este de 5 ani, iar a materialelor 20 ani.

Oferta de pret se stabileste in functie de stereotomie, cantitate si localitate.

DESCARCA BROSURA

Aflati informatiile tehnice pentru acest produs. 

fatade ventilate

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup