PERETI CORTINA

 

Sisteme: Reynaers & Alumil
Tip: CW50, M50
Material: Aluminiu + Sticla
Servicii: proiectare, livrare, montaj
Termen instalare: 60 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Pereții cortină realizați de AlcoGroup sunt soluția ideală pentru a oferi unei clădiri un aspect unic și modern. Soluția nu este impresionantă doar din punct de vedere estic, ci și al beneficiilor oferite.

Pereții cortină sunt fațade moderne, realizate din sticlă, cu posibilități infinite de design. Puteți apela la această soluție pentru a oferi clădirii dumneavoastră orice aspect dorit. Totodată, pot fi folosiți pentru închiderea spațiilor interioare sau chiar construcția de luminatoare. Întreținerea unor astfel de pereți este, de asemenea, ușoară.

Aspectul nu este singurul avantaj al acestora. Pereții cortină sunt impermeabili și oferă o protecție sporită împotriva factorilor de mediu, inclusiv la presiunea creată de vântul puternic. Sunt rezistenți inclusiv la deformările clădirilor, fie că sunt cauzate de vibrații sau cutremure, și oferă o excelentă izolare fonică și termică.

Panourile din sticlă sunt disponibili în diverse nuanțe și includ sisteme de umbrire.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

Montaj și garanție

Pentru realizarea pereților cortină, AlcoGroup folosește sticlă, finisaje și feronerie de cea mai înaltă calitate. 

Durata execuției unei lucrări este de 30 – 60 de zile, iar garanția oferită pentru componentele din sticlă și feronerie este de 5 ani. 

Pentru o oferta de pret personalizata, este nevoie de un tablou de tamplarie.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

Pereti Cortina

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup