Arhitectii
recomanda
serviciile
AlcoGroup

Copertinele din sticla securizata se potrivesc oricaror tipuri de cladiri: case de locuit, intrari de institutii, magazine si nu numai.

- fondator -
Codrut Pop

Copertine din sticla securizata

Sistemul este disponibil in diferite versiuni, depinzand de numarul foilor de geam, de numarul punctelor de fixare precum si de directia de evacuare a apei. In fiecare caz, sticla este executata din geam securizat si/sau laminat, sticla testata impotriva caldurii si a umezelii excesive.

Geamul poate fi clar, colorat reflexiv, sablat sau serigrafiat, grosimea geamului depinzand de marimile si solicitarile pe care trebuie sa le suporte.

Inspira-te din proiectele noastre:

Montaj & Garantie

AlcoGroup acorda o atentie deosebita calitatii sticlei, finisajelor  asigurand cel mai inalt nivel de securitate si fiabilitate.  Executam la comanda cele mai spectaculoase și moderne lucrari din sticla securizata, in toate localitatile din Romania si Europa. Alcogroup ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.

Design & Siguranta

In momentul proiectarii, dimensionarea configuratiei geamului se face tinand cont de dimensiunea placilor din sticla de numarul punctelor de prindere, de distantele intre aceste puncte de prindere, de valorile incarcaturilor cumulate ( greutatea copertinei in sine, incarcarea cu zapada din timpul iernii, rezistenta la forta vantului).
De aceea fiecare astfel de copertina va trebui sa contina un proiect, astfel incat rezistenta ei sa nu creeze probleme de siguranta in timp.

Contacteaza specialistii AlcoGroup

Nume

Adresa de email*

Numar de telefon

Ataseaza un fisier:

Mesajul tau

cristinella

Cristinela Pipirigeanu
Consultant Vanzari
0721 864 084

cristinela.pipirigeanu@alcogroup.ro

 

Alin-Grigore

Alin Grigore
Consultant comercial
0728277282
alin.grigore@alcogroup.ro

elena_bahaciu

Elena Bahaciu
Consultant Vanzari
0720 605 901
elena.bahaciu@alcogroup.ro