COPERTINA STICLA

 

Sisteme: Sistem AlcoGroup
Tip prindere: Spideri sau profil U
Grosime sticla: Laminata & Securizata
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Copertinele din sticlă sunt soluția ideală pentru protecție împotriva ploii sau a soarelui, oferind în același timp un aspect elegant oricărei clădiri.

Copertinele sunt realizate folosind sticlă securizată și oțel inoxidabil, oferind o rezistență și o durabilitate excelentă. Totodată, combinația de sticlă și metal vor oferi un aspect unic și modern.

Sticla securizată este disponibilă în diferite nuanțe: clară, colorat reflexivă, sablată sau serigrafiată. Sticla securizată este suficient de rezistentă astfel încât să nu se spargă sub greutatea zăpezii sau în urma unei ploi cu grindină.

Specialiștii noștri vor proiecta copertine astfel încât să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră dar și arhitecturii clădirii, oferindu-i astfel un plus de eleganță. 

Pret incepand cu:
400 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, cantitate si grosime sticla.

Copertina sticla - AlcoGroup

 

Montaj și garanție

Pentru realizarea copertinelor din sticlă securizată, AlcoGroup folosește materiale de cea mai înaltă calitate. Garanția oferită pentru montaj este de 6 ani. 

Durata execuției și montajului diferă în funcție de complexitatea proiectului.

Pret incepand cu:
400 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de dimensiuni, cantitate si grosime sticla.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

copertinesticla

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup