USI SI FERESTRE

Profil: REYNAERS / ALUMIL
Tip deschideri: Batante
Suprafete vitrate: Sticla 52 tripan mm
Servicii asigurate: livrare, montaj
Termen instalare: 30 zile
Garantie lucrare: 5 ani

Ușile și ferestrele batante din aluminiu sunt mult mai eficiente decât soluțiile clasice. Se remarcă printr-un confort sporit dar și un design modern. Pot fi utilizate atât în zona rezidențială, cât și în clădirile de birouri.

Aceste soluții sunt extrem de versatile. Pot fi chiar utilizate ca perete despărțitor, alături de uși duble sau simple. Sunt subțiri și ușor de utilizat și manevrat.

Rezistența sporită la fenomenele meteorologice, dar și etanșarea perfectă care nu permite infiltrarea de apă sau vânt, face din ușile și ferestrele batante de aluminiu o investiție profitabilă pe termen lung.

Ușile și ferestrele pot fi personalizate în culoarea preferată, pentru a putea fi asortate cu designul clădirii. Fixarea sticlei se realizează cu profile din aluminiu pe tavan și profile din inox sau aluminiu la pardoseala si perete.

Pret incepand cu:
135 Euro/mp + TVA
Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

Usi si Ferestre Aluminiu - AlcoGroup

Montaj și garanție

Pentru realizarea ușilor și a ferestrelor de aluminiu, AlcoGroup folosește doar materiale de cea mai înaltă calitate, dar acordă și o atenție deosebită asupra sticlei și finisajelor asigurând cel mai înalt nivel de securitate și fiabilitate. Durata execuției unei lucrări este de 4 săptămâni de la momentul stabilirii tuturor detaliilor finale și achitarea avansului. Garanția oferită pentru montaj este de 5 ani.

Pentru o oferta de pret personalizata, este nevoie de un tablou de tamplarie.

Oferta de pret se stabileste in functie de profil, sticla si configuratia finala.

AFLA PRETUL

Aflati informatiile tehnice si pretul general pentru acest produs. Introduceti datele de contact mai jos si iti trimitem brosura instant pe email.

USIferestre

Mesajul dumneavoastra pentru AlcoGroup